Tayfun İnce
Parçalı Üye
- 18 Eylül 2018
- 4.567
- 4.260
- 648
Cok guzel oldu. Helal olsun. Rakiplerin umutlari 2-3 haftaya tukenir. Boyle devam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok bana sor filan diye demiyorum da hani bundan daha iyi oyun bekliyorsan daha iyi cok az mac oynariz anlaminda dedim sayin Aslanben bu yorumu 2-0'ken yazdım maçın kopacağını tahmin edemedim haklısınız. Ancak tutacağım takımı da yapacağım yorumu da size soracak değilim.
maddi bir getirisi olmayan tüm tahminlerim tutuyor maalesef. üstatÜstad gelecekten mi geliyosun?
Başka sorum yok hakim bey, sıradaki gelsinTakım iyi, kendinden emin soğukkanlı, rahat olun arkanıza yaslanın izleyin diyorlar resmen. İkinci yarı Giresun saldırırsa 5+ olur maç.yiyosa saldırsınlar.
Ofsayt yazanlar ne iş?
Son gol de çok iyi dakikada geldiGol çok iyi dakikada geldi yalnız![]()
+++degisikliklerde yanlıstı2-0'dan sonra oynadığımız oyun kabul edilemez bu maçı gol yemeden bitirmemiz tamamen şans eseri oldu, daha iyi olmalıyız. 1-0 veya 4-0 skor aldatıcı oluyor ama oyun kötü bence, Oliveira her hücumumuzu bitirmesi yetmez gibi rakibe akın fırsatları verdi aradaki kalite farkı dağlar kadar olduğu için bu sonuç doğdu.
Kocaelide deplasmanda kazandigimiz bi mac vardi 1-4 mu ne turuncu formayla kewelli baroslu kadroyla yagmurlu havada. Oyle olacak gibi seziyorum
Ciplak gozle oyle gibiydi, cok yakindi. Ofsayt ciksa sasirmazdim.Ofsayt yazanlar ne iş?