⚽ SL 22/23 H:21 | Giresunspor 0-4 Galatasaray | MS | 28 Ocak

Solda Dubois sağda Barış kağıt üzerinde mantıklı duruyor. Emre-Emin ikilisi son Alanya maçında baya aksamıştı orada Dubois'in dengeli oyunuyla avantaj sağlayabiliriz. Rashica'nın da çok iyi bir formu yoktu son maçlarda Barış ile rotasyona girmesi normal.

29 yıldır İç Anadolu ve görevim sebebiyle Güneydoğu'da yaşamaktayım. Deplasmanda birkaç maça gitsem de İstanbul'da hiç maça gitmedim. Salı günkü Ümraniye maçına şükürler olsun bilet ayarladım. Hem de forumdan bir renktaş sayesinde. Heyecanımı tarif edemem. O stadı o atmosferi yıllardır yaşama hayalim gerçek oluyor.
Üstelik bu sene doludizgin giden bir takımımız var. Ben Giresun maçında takıma çok güveniyorum. Bu kadar özgüvenli lider bir takım Giresun'u forse edecektir. Kalitemizi göstermeliyiz. Umarım serimiz devam eder.
Yaşa Cimbom

G702 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu arada Giresun şu ana kadar iç sahada 9 gol atmış.
Bunların 3 ü İstanbul 2 si Adana 2sini de Antebe atmışlar. Kalan 5 maçta sadece 2 gol atabilmişler. Ve yarın ligin en az gol yiyen takımına karşı oynayacaklar.

Sadece kalitemizi göstermemiz yeterli

G702 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Rahat olun yarın maçı alırız. Tamam ciddiye almalıyız rakip kim olursa olsun. Ama 9 maçtır kazanan, taraftarıyla bütünleşen, oyunuyla zevk veren, lider takım biziz. Biz değil Giresun tedirgin olsun. Fark yemeyelim diye düşünsünler. Biz maçı alacağız. 1-0 mı olur 4-1 mi olur fark etmez. Biz GALATASARAY'ız. Rakip Giresun. Küçümsemeden, ciddiye alarak, kendi oyununu rakibe kabul ettirerek alacağız.

Rakip İcardi'yi, Kerem'i, Mertens'i, Oliviera'yı nasıl tutacağını düşünsün.

Öndeyiz ve avantajlayız kazanmaya devam ettikçe her hafta rakipler kırılacak bu maçları aldıkça işimiz her hafta daha kolay hale gelecek haydi.

Sağ kanat Barış yapıp Dubois oynatmalıyız kesinlikle Emin-Emre yapmamalıyız Alanya maçında adamlar tamamen soldan geldi.
Salim Manav'ın yazdığına bakarsak dediğim gibi yapıyoruz zaten olması gerekende buydu Emre-Sergio eşleşmesi baştan sıkıntı yaratırdı ayrıca Emin-Emre fiziksel olarak güçsüz olup üstüne top çıkarmakta bile zorluk yaşatabilirlerdi.

salim manavın kadroyu bilceğini sanmıyorum.üstelik bu mac rashicadan beklentim var

salim manavın kadroyu bilceğini sanmıyorum.üstelik bu mac rashicadan beklentim var
Rashica yaparsak Emin-Emre olacak benim bildiğim Sergio şov yapar 1'e 1 de çok rahat adam geçen adamı hem Emin hem de Emre yaparsak o bölgeden Giresun'a durduk yere şov yaptırırız. Alanya maçında rakibin en çok geldiği bölge %70 civarında sol tarafımızdı golü de oradan buldular bence Dubois yapıp ön bölgede yerli kullanmak lazım ya da Torreira kesip Berkan koymak lazım ki Torreira bu formuyla kesilmez başka çözüm yok.

Geri
Üst Alt