⚽ SL 22/23 H:21 | Giresunspor 0-4 Galatasaray | MS | 28 Ocak

Giresun'un on taraf çok hareketli baya sıkıntı yaratacaklar

Giresunspor da Perez, Mejia ve Campuzano yok defansif olarak baya zayıf olacaklar ikili mücadeleleri de etkileyecektir. Adana maçı yanıltmasın son 3 maçında kötü futbol oynuyorlardı genel görüntüleri çok iyi değil fakat kontra atakla arkaya sarkmaya çalışabilirler. En yaratıcı oyuncuları Sergio onu tutmak lazım o yüzden Emre Taşdemir oynamamalı Kazımcan hazır değilse Uğur Çiftçi yetişirse o oynamalı ya da Dubois oynatmalıyız çünkü oyuncu 1'e 1'de çok iyi ve ara pasları verkaçları çok deniyor. Sainz koşar mücadele eder ama yaratıcılığı yok hata kovalar. En zayıf bölgeleri orta alan 3'lüsü olacak maçın başından sonuna kadar basmak lazım ön alan baskısında dağılacaklardır stoper ikilisi de uyumlu olmayacaktır oradan da üzerlerine oynayabiliriz. Perez'in olmamasından dolayı Icardi baya rahat edecektir diğerlerinin tutması pek mümkün değil.
Onurcan
Hayrullah - Arias - Kadir - Alper
Murat Cem - Savicevic
Sergio - Görkem - Sainz
Bajic​

Okan hoca çok sakin ve soğukkanlı bir insan. Takımın şampiyonluk için devamlı olarak ateşlenmesi ve motive edilmesi gerektiğine inanıyorum.

fatih hoca sürekli sağa sola sataşıp bunu oyuncularına yansıtıyordu, okanda bu yok belkide böyle de şampiyon oluruz bilemiyorum tabi.

Puantaj diyorki;

Giresun ligin en az gol atan (19) ama en cok gol yiyen (29) birkac takimindan biri bugun itibariyle. Ki bulundugu konumda en kotu averaja (-10) sahip takimi ki cok da dipte degiller. Bence hala Abdul icin kart temizleme adina dogru mac oldu cunku eksikleri de var. Biz eger ciddiyeti birakmazsak, galibiyet cok zor olmaz. Sadece ciddiyet, final olarak gormek her macimizi.

Nelsson bence oynar ama o olmazsa da direkt Emin Metehan yapılmalı. Stoperde ne Toreyrası yaw. Fatih'in Lemina'yı stopere çektiği 3-3'lük Antep maçında son ortada boyu yetmemişti herifin o aklıma geldi. Emin'i oyuna alsa 3-2 almıştık o maçı. Yine Ozornwafor yerine Gedson'un oynadığı Hatay maçında da nahoş bir sonuç ortaya çıkmıştı.

Mehmet Topal Donk tipi orta sahalarımız olsa onların stopere çekilmesine bir şey demezdim ama Toreyra olmaz hacılar.

alanyaspor kupa maçından 1-2 gün önce tüm sezon özetini tekrar izlemiştim ve emin hakkında buraya yorumlar yazmıştım, kupa maçında da benzer rezalette bir performans sergiledi.

bu arkadaş antep, alanyaspor lig, kasımpaşa ve alanyaspor kupa maçları yani oynadığı tüm maçlarda sahanın ortasına bırakmış. en iyi oynadığı kpaşa maçında bile ilk golde direk hatası var.

buna dayanarak stoperde kesinlikle metehana daha fazla süre verilmesi gerekiyor, hoca güvenmiyorsa acil takviye.

nelsson ve abdulün herhangi birine birşey olsa eminle devam edersek şampiyonluğu bile verebiliriz.

bu maç özelinde hocanın eminde ısrarcı olacağını düşünüyorum fakat bu büyük bir hata olur. umarım emin beni utandırır.

Nelsson bence oynar ama o olmazsa da direkt Emin Metehan yapılmalı. Stoperde ne Toreyrası yaw. Fatih'in Lemina'yı stopere çektiği 3-3'lük Antep maçında son ortada boyu yetmemişti herifin o aklıma geldi. Emin'i oyuna alsa 3-2 almıştık o maçı. Yine Ozornwafor yerine Gedson'un oynadığı Hatay maçında da nahoş bir sonuç ortaya çıkmıştı.

Mehmet Topal Donk tipi orta sahalarımız olsa onların stopere çekilmesine bir şey demezdim ama Toreyra olmaz hacılar.

Torreira'ya ek gorev verirsin, one cok cikmaz ve defansi 5'ler ancak stoper olmamali dedigin gibi. Elde de stoper var netekim.

Umraniye ve trabzon maclarinda bir sikinti yasamayiz

Bence en zor macimiz giresun maci

Bize ters gelen bir ekip ama tabiki daha iyi bir kadromuz var

Ciddiyet ve konsantrasyon ile insallah 3 puani alacagiz

Bence Umraniye maci daha zor olacak. Cunku, son maclari olacak onlarin artik isi toparlamak icin. Dipteler. Ustune, nedense, iceride daha kisir ve zorlaniyoruz gibi geliyor bana.

Deplasmanda ciddi iyi bir takimiz, en zor deplasmanlardan bile rahat rahat çıktık, bence sanılan kadar zor maç olmayacak

İcardi
Kerem Mertens Rashica
Torreira Oliveira
Emre Emin Nelsson Boey
Muslera

Ugur gelirse o oynar sol bek onun dışında böyle çıkarız​

Geri
Üst Alt