⚽ SL 22/23 H:21 | Giresunspor 0-4 Galatasaray | MS | 28 Ocak

Hatayspor maçından sonra Berkan sekiyordu MR çekilecekti adam Alanya deplasmanında ilk 11'de oynadı. Nelsson'da bir şey yoktur ağrı hissetiyse 1-2 güne geçer rahatta kalın oynamasına engel bir durum olsa maça dahi devam edemezdi.

Berabere kalsak üzülür müyüz yani herkes galibiyet ister de yenilmediğimiz bir senaryo iş yapar mı acaba merak etmiyor değilim tabii rakiplerin de ne yapacağı önemli ama berabere kalacağız gibi hissediyorum

OB'de, genc stoper varken Berkani stopere cekecek yürek var mi?

Berabere kalsak üzülür müyüz yani herkes galibiyet ister de yenilmediğimiz bir senaryo iş yapar mı acaba merak etmiyor değilim tabii rakiplerin de ne yapacağı önemli ama berabere kalacağız gibi hissediyorum
Giresunspor da orta sahada defansif oyuncuları yok stoperde de en iyi adamları yok bizim rotasyonumuz geniş ama onların dar bence galibiyete daha yakınız.

Emin - Emre Taşdemir tarafı sakat yov @Hayri Cund Baltacı'yı oynatmak lazım kimseyi getiremezsek.

Emin vs Bajic, Sainz ve Serginho beni korkutuyor acikcasi. Emin'e pek guvenmiyorum.

Vurduğumuz gol olsun...

Muslera
Boey Nelsson Emin Dubois
Torreira Oliviera
Baris Mertens Kerem
Icardi

Giresun’la geçen seneden ve bu sene ilk yarıdan görülecek bir hesabımız var.
Bizde Abdülkerim yoksa onlarda da Perez yok, Campuzano yok, Meija yok.
13. maçı kazanıp seriye devam ederiz.

giresunde kimler eksık 3 önemli yabancıları yok deniyordu ,gerçi bu eksık olayı bize yaramıyor : )

Geri
Üst Alt