⚽ SL 22/23 H:21 | Giresunspor 0-4 Galatasaray | MS | 28 Ocak

Nelsson'un yanında net bir şekilde Emin oynamalı. Metehan ve Ross bu sene ligde hiç süre bulamadı hem Ross daha sakatlıktan yeni çıktı. Emin'in ligde en az 4 maçı falan var diye hatırlıyorum. Emin'e defansta riskli paslar yapmaması söylenmeli onun dışında fena oynamıyor aslında. Yanında Nelsson solunda Dubois önünde de Torreira olursa sorun yaşamaz fazla.

Solbekte kazim veya ciftci oynamali

Emre tasdemir baya kotu geri donmuyor resmen adam yaninda da eminin oynayacagini dusunursek degil super ligde 2. Ligde bile her takimdan 2-3 gol yiyebiliriz bu 2liyle

Ya tamam ya devam maçı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Eğer biblo olarak almadiysak nelsonun yanında ross oynamalı aklı başında kimse emin yazmaz özellikle son rezaletten sonra
Bu çocuktan bı bok olmayacak boşuna güzelleme filan yapmayın her maç rakibe çalışiyor onun yüzünden Metehan Ross oynayamiyor

Eğer biblo olarak almadiysak nelsonun yanında ross oynamalı aklı başında kimse emin yazmaz özellikle son rezaletten sonra
Bu çocuktan bı bok olmayacak boşuna güzelleme filan yapmayın her maç rakibe çalışiyor onun yüzünden Metehan Ross oynayamiyor
Ross agir sakatliktan daha yeni cikti. Daha yeni basladi takimla calismalara. Oynamasi bence imkansiz. Bu durum olmasaydi zaten kimse Emin'i konusmazdi bile.

Maç günü tüm gün yağmurlu veriyor. Sakat maç

Fener puan kaybetse de rahat izlesek

Kazanan 11i bozmaz hocam.emin dışında değişiklik yapacağını sanmıyorum.deplasmanlarda daha iyi oynadığımız bir gerçek.ilk maçta alınan mağlubiyet hem ders hem de hırs olarak geri dönecektir diye umut ediyorum.sezonun genelinde koyduğumuz performansı sürdürürsek galibiyet işten bile değil.

Ross veya yeni transferin yetismeyecegini dusunerek en makul savunma hatti boey - nelsson - emin - dubois olur.

Aldığımız 2 yenilginin biri kayseri diğeri giresun
Bize ters gelen bir ekip ve yağmur altında deplasman
Antalya maçı için herkes 3, 5 derken zor olacağını söylemiştim
Sebebi rahat yeneriz havasıydı
Bu maçı ciddiye alırsak rahat geçeriz ama ciddiye almazsak puan kaybı bu sefer kesin olur
Zaten yine gördük hakemler sürekli biçiyor, onlara rağmen kazanıyoruz
Antalya kendi kalesine attı
Atmasa muhtemelen yine atardık ama her maç bu kadar şanslı olamayabiliriz
Ciddiyet şart

Seriyi devam ettirmemiz lazım bu sekil 6-7 maç daha kazanirsak rahat şampiyon oluruz

Nelsson'un yanında net bir şekilde Emin oynamalı. Metehan ve Ross bu sene ligde hiç süre bulamadı hem Ross daha sakatlıktan yeni çıktı. Emin'in ligde en az 4 maçı falan var diye hatırlıyorum. Emin'e defansta riskli paslar yapmaması söylenmeli onun dışında fena oynamıyor aslında. Yanında Nelsson solunda Dubois önünde de Torreira olursa sorun yaşamaz fazla.
Eminin paslari elestirilecek son seyi olabilir.

Pozisyon almasi, kademesi bire birleri rezalet

Su konuda kafam coook rahat abi, okan hoca maci cok guzel analiz eder, en dogru kadroyu cikartir taktigini sahaya yansitir. Bu cok onemli. Bundan sonrasi biraz oyunculara kaliyor. Cok kritik mac . Aponun eksigi buyuk eksik. Sivasspor deplasmani gibi mac oncesi beklentim puan kaybi ama artik ruzgar degil firtina var arkamizda. Gol yemeyelim yeter bi tane sıkıstırırız araya

Stoperlerle ilgili bir sorun görmüyorum acikcasi

Emin bayram ligde süre aldi ilk 11 oynadigi maclar bile oldu ve hepsini de kazandik

Zorlu maclarda oynadi

Bu yüzden rahat olmakta fayfa var,orta saha ve hucum hattinda tam kadro oldugumuz zaman baski yemiyoruz bunu da antalya macinda bir kez daha gördük

Girdigimiz pozisyonlari gole cevirelim,bu sekilde galibiyet gelecektir insallah

Geri
Üst Alt