⚽ SL 22/23 H:21 | Giresunspor 0-4 Galatasaray | MS | 28 Ocak

Gidip bunlara arenada 50 bin taraftarın önünde yenildik.

10-0 yensen o altın değerindeki üç puan geri gelmez.
giresun maçına tepkim

2q1v2t6.gif

Şöyle bir gerçek var ki;

fbyi sırtlayan kişiler ferdi, valencia
Jkyi Mert, Cenk
Ts'yi bakesetas götürüyor.

GS'de ise bu kurtarıcı isimler daha fazla. Düşünün ki o maçın en kötüsü denilen adam maçı getiriyor. Geçen hafta Mata, bu hafta Oli gibi misal. Eksiyi artıya çeviren bir ekibimiz var ve bunda açıkçası Icardi'nin payı büyük. Sahada kazanacağımız güvenini veren kilit isim. Yani lider bir oyuncumuz var. Buna ek olarak isimler sayabiliriz ama ben kendi adıma Icardi'yi gördüğümde bu maçı ne yapar eder bizim takım alır diyorum. Atmasa da attırır diyorum ya da.

Yoksa sene genelinde Boey açık ara en verim aldığımız oyuncu olabilir. Üstüne kendini bulan Apo ve Nelsson tandemide öyle. Muslera zaten bildiğimiz gibi. Orta saha performansı maç maç değişkenlik gösterse de kalite sebebiyle son maçlar dikkat edin her maçta ayrı ayrı ismin katkısı görülür. Sivas-Mertens, Hatay-Mata,Fb-Oli,Antalya-Torre...Berkan bile son maçlarda skor tutan isimlerden. Diğer takımlarda bu yok işte. Eğer her oyuncunuzdan verim alabiliyorsanız o yolun sonu bir yerde mutlaka farkını koyar.

Bu maçta da yine belirleyici olan etkenler bunlar olacak özetle.

Stoper emin/metehan olacağından,

Sol bek muhakkak dubois oynar.

Emre yada sakatlıktan yeni çıkan kazimcani koymaz.

2 zayıf bölge olacak şekilde deplasmanda yanyana oynatmaz.

Önde de 2,3 maçtır hücumda sıkıntı yaşayan rashica yedek olur. Yerine Barış/Yunus oynar.

Kalan kadro değişmez. Yunus ekstra antrenmanlar yapıyormuş. Oda muhtemelen görüyordur rashica performansıni o yüzden fırsat ayağına geldi.

Barış mi yunus mu belirsizlik sadece burada olacak.

Barış alperle baslamayiz ileride iyi güreşiyor fiziğiyle ,keremi sonradan oyuna almalıyız sol bek bence kazimcan olmalı o da barış gibi güçlü ve tempolu

Yunus Akgün'ün kendi başına alması gereken bir maç

Her şey güzel gidiyor. 9 maçlık seri.
Ancak son haftalarda rakipler de kazanıyor. Biz kazanırken her hafta bir ikisi puan kaybetmesi lazım. Farkı açmamız lazım.

gercekden bizim seriye cok asiri sevinemiyorum, rakipler de hep aliyor öyle yada böyle. hele tinercilerin ads kayseri konya maclarini seri halinde almalari inanilmaz bal akiyor. ama yinede en zor fikstür bence tinercilerde, birtek bizle ic saha oynayacaklar orda da bizim deplasman oyunumuzla aliriz inshallah. kadiköy artik bozuldu, sira vodafone da

Borja Sainz'i iyi tutmak lazım. Emre Taşdemirin olduğu kanata atıp ordan gelecekler tahminimce.

Eğer Kazımcan tamamen hazır durumdaysa şu kadroyla oynamalıyız ;

Muslera
Boey Nelsson Emin Kazımcan
Torreira Oliveira
Rashica Mertens Kerem
Icardi

Kazımcan solda Emre'ye göre hem fiziksel hemde tempo olarak çok daha iyi bir iş yapıyor. Bu maçta savunmada Emin'in olacağını düşünürsek solda kesinlikle Emre ile oynamamalıyız. Emre oynarsa Emin'in üzerine çok yük biner o kanattan. Kazımcan hazırsa orayı iyi şekilde kapatacaktır. Eğer Kazımcan tamamen hazır değilse solda Dubois sağ kanatta ise Barış olmalı diye düşünüyorum.

Geri
Üst Alt