⚽ SL 22/23 H:21 | Giresunspor 0-4 Galatasaray | MS | 28 Ocak

Giresunspor genel olarak dagilan bir takim degil.

Antalya macinda 2 kez geriye düsmelerine ragmen beraberligi kopardilar.
Gaziantep'i son dakika golüyle 2-1 maglup ettiler.
Hatay'a son dakikalarda gol atip berabere kaldilar
Fener'i 1-0 maglubiyetten dönüp 2-1 yendiler
Istanbulspor macinda geriye düsmelerine ragmen 3-2 kazandilar.
Ankaragücü macinda geriye düsüp 1-1 berabere kaldilar.
Adana Demir macinda 2 farkli geriye düsmelerine ragmen kendi sahasinda zorladilar ve 3-2 kaybettiler

Buna karsilik deplasmanda Kayseri'ye 3-0, Sivas'a 3-0, Basaksehir'e 3-1 ve Trabzon'a 3-0 maglup oldular.

Ic sahada 1'den fazla gol yedikleri sadece iki mac var (ADS ve Istanbulspor).

Ic sahada 8 macta 9 gol atip 10 gol yemisler. Erken gol önemli.

erken gol çok önemli. Geciken golün her dk bize zararı olur. Hele bi de golü yiyen biz olursak çıkarması zor olur. Bariz derecede en fazla sıkacakları maç bu olacak. Böyle serisi olan takımı herkes yenmek ister, inş rehavet olmaz

Hiçbir yönden kolay maç olmayacak.
Ama bu sene birçok şeyi terse de çevirdik.
Sivas deplasmanını da böyle kırdık.
Darısı buna. Aslında takıma çok güveniyorum. Oynanmamış maç için hakem yangını da yapmak istemiyorum ama az çok tahmin ediyorum olacak şeyleri. Icardi'ye güveniyorum. Bizim oyuncuların yeni oluşum olması belki de iyi oldu. Bu ülkede bu futbol katliamına alışık olsalardı bugün psikolojik olarak Alanya maçı gibi kitlenirdik. Aman faul yapmayayım, kırmızı çıkar. Aman ceza sahasında çekiştirmeyeyim penaltı. Yanlış karar zamanları yaşanan bu şey tamamen yerleşmiş olurdu. O açıdan baskıyı kaldıracaklarını düşünüyorum. Aksi durumda da direnç göstereceğimizi.

nazarım deger diye çok degerlendirme yapmıyorum maçlardan önce.rakiplerin mac baslıklarına bile ilkyarı sonu ve maç sonu giriyorum.giresun zor bi mac.ama sosyal medyada veya forumda hakeme dair,herhangi bi futbolcuyla ilgili büyük korkular beslemek saçma bence.emin içinde sürekli kötü düşünmek kötüyü cagırmakla eş değer.

hakemlerin ve vardakilerin niyeti sezon boyunca belli zaten.bildiğin bişey için ikinci kez korkmazsın.emin bayram zaten hatalar yapan genc bi stoper,önemli olan eminin hatalarını kapamak,muslera ve savunmaya yük bindirmemek.bu da ortasahanın ve hücumdakilerin işi....

evet giresunda borjan sainz var,dikkat edilmeli ama bi de kendi takımımızdan kimlere dikkat etmeleri gerektiğini düşünelim : ) rashica hep formsuz olmayacak di mi :)

Şu maçta 3 tane sallayıp mesajı tekrar vereceksin. Yılsın ipneler

Ligin son sırasındaki en zayıf takımını bile şaibeli şekilde son dakika golü ile ikina ikina yenen ve GS'in arkasında can çekişen FB'ye balyozu vurmak için bu maçı vura vura kazanmalıyız.

Giresun GS'a çelme taksim diye agizinin içine bakıyor FB şu an :dd

Sağlam yenersek çökerler.

Nezdimde ŞL'deki Schalke turundan daha mühim bir maç.

Stres yaptım. Vura vura gitmemiz lazım.

Ligin son sırasındaki en zayıf takımını bile şaibeli şekilde son dakika golü ile ikina ikina yenen ve GS'in arkasında can çekişen FB'ye balyozu vurmak için bu maçı vura vura kazanmalıyız.

Giresun GS'a çelme taksim diye agizinin içine bakıyor FB şu an :dd

Sağlam yenersek çökerler.
Taksim mi
Yok 4. Levent

Ulan şu oto-klavye duzelticilerine uyuz oluyorum yaa :/

Lig öyle bir hal aldı ki normal şartlarda 9 da 9 yapan bir takımın alıp başını gitmesi lazımdı. Geçen sene ts bunu yapmadığı halde nasıl fark yaptı 2.ye gördük hep birlikte

Biz seriye devam ediyoruz evet ama fb bjk ts onlarda sürekli maçları alıyor. Üstelik bu süre zarfında biz içerde oynadık diğerleri deplasman dezavantajlarını sildiler nerdeyse.

Giresun maçını alırsak önümüz açık inşallah. Sonraki 7 maçın 5ini yine içerde oynayacağız. Antep ve Konya deplasmanı var.

Lig öyle bir hal aldı ki normal şartlarda 9 da 9 yapan bir takımın alıp başını gitmesi lazımdı. Geçen sene ts bunu yapmadığı halde nasıl fark yaptı 2.ye gördük hep birlikte

Biz seriye devam ediyoruz evet ama fb bjk ts onlarda sürekli maçları alıyor. Üstelik bu süre zarfında biz içerde oynadık diğerleri deplasman dezavantajlarını sildiler nerdeyse.

Giresun maçını alırsak önümüz açık inşallah. Sonraki 7 maçın 5ini yine içerde oynayacağız. Antep ve Konya deplasmanı var.

Seriye başlarken 5 puan gerideydik şu an 4 puan öndeyiz 9 hafta rakipten ekstra 9 puan almışız .. Bence gayet iyi başta puanlar eşit olsa zaten lig kopardı bu seriyle..
Bu serideki en can sıkıcı olay fenerin son 3 hafta gotum gotum kazanmasi

Seriye başlarken 5 puan gerideydik şu an 4 puan öndeyiz 9 hafta rakipten ekstra 9 puan almışız .. Bence gayet iyi başta puanlar eşit olsa zaten lig kopardı bu seriyle..
Bu serideki en can sıkıcı olay fenerin son 3 hafta gotum gotum kazanmasi
Iste gercekleri gören bir renktas tebrikler
4-5 puan geride girsek sampiyon oluruz diyorduk, simdi yaptiginiz hesaba bakin

Sivas maçının benzeri atmosferde oynanacak bir maç.

Bu tarz maçlarda erken gol önemlidir.

Geçtiğimiz sezondan beri bize ters gelen bir tarzları var.

Kerem, Barış ve Rashica gibi kenar adamlarının performansının önemli olacağını düşünüyorum.

Orta sahanın topu iyi çevirmesi de önemli.

Oliveira, Torreira ve Icardi standartında oynar, kanat oyuncuları da iyi günlerinde olursa beklenenden kolay geçer.

Aksi durumda zorlanırız.

Geri
Üst Alt