⚽ SL 22/23 H:21 | Giresunspor 0-4 Galatasaray | MS | 28 Ocak

Arada bir antu forum'a bakıyorum, bu fener taraftarı hakikaten tinercilerden bile daha müptezel hale gelmiş,

ali koç bunları koyun gibi güdüyor, 5 yıldır çöp kovası bile alamamasına rağmen bu koyunları manipüle edip sürekli dış güçler (Galatasaray+mhk) masalıyla uyutuyor, tüm başarısızlıklarını bize mal etmeye çalışıyor,
önlerini biz kesiyormuşuz yoksa 78 tane yıldız alacaklarmış, :LOL:en son da muhtemelen hepinizin bildiği bizim başkanı düelloya falan davet ediyordu,

bizim başkana, verdiği cevaptan dolayı bir kez daha saygı duydum, kahve ağzıyla konuşan, ilgiyi, algıyı başka yerlere çekme, başarısızlığını gölgelemeye çalışma, kendi taraftarını uyutma çabalarına bizi de ortak edip, neden bu halde olduklarını sorgulamalarının önüne geçme gibi basit taktikleri satın alacağımızı sanıyor, Kendi taraftarının başarıszlığının sebebini sorgulamasının engellemek için bizi de kendi seviyesine çekmeye çalışıyor, taraftarlarında biraz akıl olsa 5 senedir, galatasaray trabzon beşiktaş ve hatta başakşehir dahi şampiyon olurken kendilerinin şampiyon olamamamalarının nedenini sorgulardı,

Bu sanrıları herkesin fener taraftarı gibi olduğunu sanmasından kaynaklanıyor olsa gerek,

Dursun Özbek tam aklımdan geçen kurumsal cevabı vermiş, bundan sonra da asla muhatab olmamalı, nitekim onun muhatabı rok gibiler,

Ama en nihayetinde ali koç gibi başkanlar bizim için iyidir. onlar gibiler varolduğu sürece Galatasaray türkiyenin tek büyüğü olarak kalmaya aradaki makası her geçen yı biraz daha açmaya devam edecektir.

Ligin ilk 10 haftası gerçekten kötüydük, oyuna hakim olsak bile istediklerimizi yapamıyorduk.

Alanya maçı ile birlikte hem oyun oturmuş hem üst seviyeye çıkmaya başlamıştık.

O yüzden 20. haftada düşeceğimizi sanmam, sezon sonuna yaklaşana kadar benzer performans izleriz

Ligin ilk 10 haftası gerçekten kötüydük, oyuna hakim olsak bile istediklerimizi yapamıyorduk.

Alanya maçı ile birlikte hem oyun oturmuş hem üst seviyeye çıkmaya başlamıştık.

O yüzden 20. haftada düşeceğimizi sanmam, sezon sonuna yaklaşana kadar benzer performans izleriz
Galatasarayın birden fazla oyun planı var ve bunu maçın içinde rakibin uyguladığı taktiğe göre anlık olarak değşitirebiliyor, antalya maçının ilk 30 dakikasından sonra bunu gördük, Okan Buruk beni şaşırtmaya devam ediyor, umarım böyle gider

Kazımcanı stoperde oynatsa olmaz mı? emin bayramdan iyi iş çıkaracağını düşünüyorum

Kolay kolay korkmam ama bu maç beni cok tedirgin ediyor kötü hislere sahip oldum

Giresunspor da Perez, Mejia ve Campuzano yok defansif olarak baya zayıf olacaklar ikili mücadeleleri de etkileyecektir. Adana maçı yanıltmasın son 3 maçında kötü futbol oynuyorlardı genel görüntüleri çok iyi değil fakat kontra atakla arkaya sarkmaya çalışabilirler. En yaratıcı oyuncuları Sergio onu tutmak lazım o yüzden Emre Taşdemir oynamamalı Kazımcan hazır değilse Uğur Çiftçi yetişirse o oynamalı ya da Dubois oynatmalıyız çünkü oyuncu 1'e 1'de çok iyi ve ara pasları verkaçları çok deniyor. Sainz koşar mücadele eder ama yaratıcılığı yok hata kovalar. En zayıf bölgeleri orta alan 3'lüsü olacak maçın başından sonuna kadar basmak lazım ön alan baskısında dağılacaklardır stoper ikilisi de uyumlu olmayacaktır oradan da üzerlerine oynayabiliriz. Perez'in olmamasından dolayı Icardi baya rahat edecektir diğerlerinin tutması pek mümkün değil.
Onurcan
Hayrullah - Arias - Kadir - Alper
Murat Cem - Savicevic
Sergio - Görkem - Sainz
Bajic​
Kadir ve Görkem 11 olacak haberleri düşmeye başladı bence zayıf bir kadroları olacak bu maçı da geçersek önümüzdeki 2 maç İstanbul da olacak hatta rakiplerin oynayacağı maçları düşünürsek puan farkını daha da açabiliriz. Rakibin eksikleri belli bence Giresun'un %50'si Perez, Campuzano ve Mejia'dan oluşuyor hatta %30'u direk Perez'den oluşuyor bu sezon 1 kez sarı kart cezalısı olmuştu ikinci kez 11'de olmayacak. Bize karşı tahminim ön alan presimizi bildikleri için Bajic'e uzun top atıp Bajic'in indireceği toplarla Sainz ve Sergio üzerinden oynamak isteyecekler bizim Nelsson'u 1'e 1 markaja bırakıp tüm hava toplarını almamız lazım bunu da yaparsak sorun yaşamayız.

topla fındıkla gelsinler

0-1 olsun bizim olsun

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Geri
Üst Alt