Doğukan Dündar
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2010
- 22.402
- 12.020
- 538
hep deplasman ekibi kazanıyorGiresun bize ters geliyor biraz tırsıyorum bu maçtan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hep deplasman ekibi kazanıyorGiresun bize ters geliyor biraz tırsıyorum bu maçtan.
Yeteneksiz siyahi bir stoperleri var. Yenerlercampuzano ve mejia yok (çok çok önemli topçular)
perez yok ( takımının en önemli ismi )
yedek stoper sergen yok ( muhtemel alt yapı oyuncusu oynatacaklar )
sainzdan başka topçu yok
ama şunu hatırlatırım, ft hocamlı dönemde şampiyonluğa giderken gençlerbirliğiyle deplasmanda oynamıştık
alper uludağ bi tane saçma sapan bi gol atıp 1-0 kazanmışlardı
o alper şimdi giresunda![]()
Beraberlik bayağı güzel sonuç olur. Tek farklı mağlubiyete de tamamım, sonrasında evimizde Ümraniye ile TS'ye basıp psikolojik üstünlüğü geri alırız.
Yeneriz.
Didier Sixsıtoperde 4. kümeden aldıkları kadir seven oynuyabilirmiş kesin show yapar herf.
Beraberlik bayağı güzel sonuç olur. Tek farklı mağlubiyete de tamamım, sonrasında evimizde Ümraniye ile TS'ye basıp psikolojik üstünlüğü geri alırız.
Nerelerdeydin ruh hastası kankam?Yeneriz.
Antuyu karıştırmak ile meşgul idim.Nerelerdeydin ruh hastası kankam?
antu forumlarını okumak eşsiz bir keyif, %90'ı paranoid şizofreni hastası , Galatasaray bunların pskiolojilerinde onarılması imkansız travmalara yol açmışAntuyu karıştırmak ile meşgul idim.