⚽ SL 22/23 H:21 | Giresunspor 0-4 Galatasaray | MS | 28 Ocak

Her maça şu konsantrasyon mevzusu bence saçma, bir yerde puan kaybı illa olacak, çok sıkıyoruz
"Nasıl olsa bir yerde puan kaybedeceğiz" zihin seti ile maçlara çıkmak büyük bir hata olur, her maçı olabildiğince yüksek konsantrasyonla oynamak gerekir, winner ancak böyle olunur,

varolmayan bir istatistik gerçekleşmesi imkansız bir istatistik demek değildir, henüz gerçekleşmemiştir sadece, neden sezon sonuna kadar bütün maçlarımızı kazanmayalım? 27 maç(yanılmıyorsam) üst üste kazanılmaz diye yazılı olmayan bir kural olmadığına göre gayet mümkündür.

Sampiyonluk yolunda her mac zor ve final havasinda

Takima güveniyorum

Oyuncular ve teknik heyet yapilan seri den dolayi moralli ve özgüven olarak da iyi durumdalar

Seri den dolayi stres ve baski taraftarimizda var

Tam kadro oldugumuz sürece kazanmaya devam edecegimizi düsünüyorum

Tabiki puan kaybettigimiz maclar da olabilir ama suan ne yeri ne de zamani

Bu mac icin ise Kerem’in skor katkisi yapacagini hissediyorum iyi bir performans bekliyorum

Okan Hoca inşAllah Kazım’ı oynatır. Emre Taşdemir tam bir bomba. Keza Emin de heran infilak edecek bomba gibi duruyor. Ben olsam Metehan’ı oynatırım ama Emin oynayacaktır.
Muslera
Sacha Nelsson Emin Kazım
Torreira
Rashica Sergio Mertens Kerem
İcardi

fenerin bay geçtigi haftada kazanmamız büyük avantaj olacak hic olmadı 1 puan bile iyi

Arkadaşlar bay yerine antrenman maçı deyin dgsggh millet ciddi sanıyor. Ben de başta aklımda yanlış mı kaldı diye tereddüt ettim. Bizim maç cidden sıkıntı. Ekip güçlü değil fakat bize ters geliyor. fbnin maçı da en kolayı. Ama yine zorlanırlarsa da şaşırmam.

Emre Taşdemir / Sergio eşlemesi sıkıntı çıkarır çok net Kazımcan lazım.

Geri
Üst Alt