- 26 Ocak 2021
- 35.178
- 33.801
- 2.233
O herif bize karşı sergio ramos'a dönüşürGlumac oynatsınlar da tarihi skor yapalım.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O herif bize karşı sergio ramos'a dönüşürGlumac oynatsınlar da tarihi skor yapalım.
alanya miniktaşa koyar, kasımpaşa feneri hakem kollaramasına rağmen yener, biz de giresundan rövanşı alırsak, artık hiçbir terapi bunların mental sağlığını toplayamaz,
bu bilgiye gerek yoktu sn. ismail ariBu maç totem yapıp mclaren ile gezip patek saatimi takacağım maç boyu
Sesonun en vahim maçı zira
Arkadaşlar bişey sorucam daha önce hiç maça gitmedim de Ümraniye maçı biletleri açılmış. Şu an normal satış yok Gs Bonus ve Gs mobile öncelikli satış diyor. Normal satışa da açılır mi?
G702 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Katilmiyorum adamlar hucum bile etmiyor. Koyar geçeriz.Heriflerle 3 maç yaptık 2 yenilgi üstelik 3 maçın 2si evimizdeydi..
bjk 3 maç 1 G 1 M 1 B
fb 3 maç 2 G 1 M
Korkmaktan ziyade ters bir ekip olduğunu kabul etmek lazim ..Bazı takımlar vardır ne kadar formda olursan ol sana ters gelir misal bize sivas da çok ters geliyor genel olarak..
Soyle farkli bi durum var antalyanin kadro iyi ve genis oldugu icin eksiklerin yerlerine yine iyi adam koyabildiler.Antalya maçından önce de demiştim ne zaman rakip takımda gerek kart gerek sakatlık yüzünden önemli eksikler olsa o maç hep beklenenin aksine zor geçer bizim için. Hiç şaşmaz.
Yani öyle aman rakipte çok eksik var fark atarız durumu hiç gerçekleşmiyor bizde. O yüzden 1:0 olsun bizim olsun dediğim bir maç.
Son yıllarda bir Karabük deplasmanı var aklıma gelen 7-0 mı ne yendiğimiz. O takım da zaten gelen gidenden yiyordu, altyapıdaki veletlerle falan maça çıkıyorlardı yanlış hatırlamıyorsam.
karabük maci icimde uktedir. resmen dagilmisdi takim ve herkezden fark yiyordu. bizim macdan önce baskanlari süprizimiz var fln birseyler zirvalamisdi. neyse, ukte kalan bende, o macda tinercilerin rekorunu kiramamak olmusdu. tam rekorluk macdi aslindaAntalya maçından önce de demiştim ne zaman rakip takımda gerek kart gerek sakatlık yüzünden önemli eksikler olsa o maç hep beklenenin aksine zor geçer bizim için. Hiç şaşmaz.
Yani öyle aman rakipte çok eksik var fark atarız durumu hiç gerçekleşmiyor bizde. O yüzden 1:0 olsun bizim olsun dediğim bir maç.
Son yıllarda bir Karabük deplasmanı var aklıma gelen 7-0 mı ne yendiğimiz. O takım da zaten gelen gidenden yiyordu, altyapıdaki veletlerle falan maça çıkıyorlardı yanlış hatırlamıyorsam.