Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 43.031
- 22.816
- 2.228
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
9mac biraderBenim de içimde bir sıkıntı var ya oyun olarak açık ara ligdeki en iyi takımız bence ama rakipler de bir türlü takılmıyor. Fenerin 90+ golleri, jknin zor deplasmanları atlatması falan hoş olmadı.Ama ben böyle düşünüyorsam 8 maçtır üstüne koya koya giden gsyi görünce rakipler daha kötü hissediyordur heralde![]()
Arkaya bakmaya hiç gerek yok zaten 2 maçlık fark açtık adım adım her maça konsantre olarak çıkarsak zaten şampiyon oluruz. Büyük futbolcularla sahibiz Muslera, Dubois, Oliveira, Torreira, Icardi, Mertens kalite farkımız var zor maç olsa bile çözerler.Benim de içimde bir sıkıntı var ya oyun olarak açık ara ligdeki en iyi takımız bence ama rakipler de bir türlü takılmıyor. Fenerin 90+ golleri, jknin zor deplasmanları atlatması falan hoş olmadı.Ama ben böyle düşünüyorsam 8 maçtır üstüne koya koya giden gsyi görünce rakipler daha kötü hissediyordur heralde![]()
Sezon başından beri hakemlere rağmen bu noktaya geldik 4-5 puana direk etki ettiler buna rağmen ipler halen bizim elimizde daha geçen hafta hakem denemeye devam etti yine başaramadılar bundan sonra da devam edecekler buna fırsat vermemek lazım.Anadolu yakasi bizim defterimizi Kadiköy'de dürmek istiyordu ama öncesinde gelen galibiyetler havayi bozmustu. Beklentiye girdikleri 5.mac olacak bu Giresun maci.
1-Besiktas derbisi rakip teknik direktörün yeni olmasi sebebiyle biraz gazlanarak Besiktas'in bir seyler yapabilecegini düsünüyorlardi.
2-Sonra Basaksehir macindan ümitlerdi vardi , ta ki Giresun maglubiyetine kadar. Kendileri maglup olduktan sonra o ümitleri bitmisti
3-Sivasspor deplasmani hafta ici ve rezil ötesi bir sahada oynanacakti. Öyle de oldu ama galibiyetimiz onlari psikolojik olarak cökertti.
4-Derbi
5-Bu mac- hava ve saha sartlari kötü olacak.
Derbi yenilgisinden cok hala bizim Sivas macini sagda solda gündeme getirmeye calisiyorlar.
@Veli Baltacı @Umut Işık
Yarın karşısında gölge adam Sacha Boey var.bu ispanyol nasıl geldi giresun'a
![]()
Borja Sainz - Oyuncu profili 25/26
Borja Sainz, 24, İspanya ➤ FC Porto, 2025'den beri ➤ Sol Kanat ➤ Piyasa Değeri: 14.00 mil. € ➤ * 21 Şub 2001, Leioa, İspanyawww.transfermarkt.com.tr
Yağmur yok medyanın söylediğine bakmayın damla bile düşmeyebilir.Yağmurda varmış inşallah çok yağmaz