- 19 Mart 2014
- 28.136
- 29.598
- 2.598
Giresun salak gibi saldırırsa yarım saatte 0-3 falan öne geçeriz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tam anlamıyla saldıracak bir kadroları yok savunabilecek bir kadroları da yok sadece ön taraf Sainz, Sergio ve Bajic var arka taraf 1. lig seviyesinde olacak muhtemelen ön bölgenin bireysel yetenekleriyle bir şeyler yapmayı deneyecekler. Bizim ön alan baskısından pasla çıkamazlar denelerse 4-5-6'lık olurlar o yüzden Bajic'e topları şişirip o Görkem, Sainz ve Sergio indirmeyi deniyecekler. Dönen topları ne kadar toplarsak o kadar hızlı bitiririz.Giresun salak gibi saldırırsa yarım saatte 0-3 falan öne geçeriz.
Son oynadıkları ads maçını izlemiştim duran top sonrası kontraları da savunurlarken sorunlu bir ekip gibi geldi 1 tanesinde kırmızı yediler zaten diğerlerinde de adsli oyuncular topla çok oynamasa geride çok az adam ve büyük boşluklar verdikleri bir hayli oldu.Bu arada maç için önemli bir noktayı söylüyorum son 5 maçınlarından Trabzon dep, Antalya dep, Adana Demirspor dep maçlarını izlemiştim genelde kenar ortaları ya da duran toplarda çok fazla kafa vuruşuna izin veriyorlar aslında Antalyaspor'un da benzer bir zaafı vardı faydalanmıştık fakat Giresunspor'da bunun daha fazla olduğunu düşünüyorum bu 3 maçta ceza sahasında ortalama olarak 4-5 civarı bomboş kafa vuruşuna müsaade etmişlerdi. Perez'in de olmayacağını düşünürsek kornerlerde ya da duran toplarda Emin Bayram bile gol atabilir hatta bu yüzden Rashica değil Barış Alper'i oynatmalıyız onu da ceza sahasına sokup kafa vuruşlarından faydalanabiliriz.
Maç sırasında arazi olmanı arzularız.İcimde kötü hisler var üstad
Ama optimist olacagim oral bey gibi
1-3 diyorum
O pozisyonu hatırlıyorum Bajic topu çekerken golü kaçırdı ardından Ertaç topu kullandı Ndiaye ayak dışıyla aradan bıraktı Yusuf karşı karşıya kalacakken Perez adamı indirip kırmızı gördü. Gole giderken gol göreceklerdi. Benim daha dikkatimi çeken tüm hava toplarında ya da yan bölgelerden gelen ortalarda baya aksıyorlar Perez kırmızı gördükten sonra tamamen aksamaya başladılar orta göbeklerinde o maç Mejia ve Campuzano olmasa muhtemelen dayanamazlardı onlarla hücuma bir şekilde çıktılar.Son oynadıkları ads maçını izlemiştim duran top sonrası kontraları da savunurlarken sorunlu bir ekip gibi geldi 1 tanesinde kırmızı yediler zaten diğerlerinde de adsli oyuncular topla çok oynamasa geride çok az adam ve büyük boşluklar verdikleri bir hayli oldu.
Almaz umarımMiço dayı süre alacak mı acaba?
sorun şu ki icardiye orta kesmiyoruz.bir tek kerem kesti.icardiyi kullanmayı beceremiyoruz.trajikomikO pozisyonu hatırlıyorum Bajic topu çekerken golü kaçırdı ardından Ertaç topu kullandı Ndiaye ayak dışıyla aradan bıraktı Yusuf karşı karşıya kalacakken Perez adamı indirip kırmızı gördü. Gole giderken gol göreceklerdi. Benim daha dikkatimi çeken tüm hava toplarında ya da yan bölgelerden gelen ortalarda baya aksıyorlar Perez kırmızı gördükten sonra tamamen aksamaya başladılar orta göbeklerinde o maç Mejia ve Campuzano olmasa muhtemelen dayanamazlardı onlarla hücuma bir şekilde çıktılar.
Icardi'nin kafa toplarında çok etkili yarın tutamazlar diye tahmin ediyorum. Kornerlerde de Emin Bayram ve Nelsson'a da çok iş düşüyor değerlendirmek lazım.
Özellikle ads de hava toplarında etkili bir isim olan bjarnasson girdikten sonra nerdeyse her duran topta , yüksek vurduklarında etkili oldu katılıyorum golüde öyle atmışlardı zaten galiba.O pozisyonu hatırlıyorum Bajic topu çekerken golü kaçırdı ardından Ertaç topu kullandı Ndiaye ayak dışıyla aradan bıraktı Yusuf karşı karşıya kalacakken Perez adamı indirip kırmızı gördü. Gole giderken gol göreceklerdi. Benim daha dikkatimi çeken tüm hava toplarında ya da yan bölgelerden gelen ortalarda baya aksıyorlar Perez kırmızı gördükten sonra tamamen aksamaya başladılar orta göbeklerinde o maç Mejia ve Campuzano olmasa muhtemelen dayanamazlardı onlarla hücuma bir şekilde çıktılar.
Icardi'nin kafa toplarında çok etkili yarın tutamazlar diye tahmin ediyorum. Kornerlerde de Emin Bayram ve Nelsson'a da çok iş düşüyor değerlendirmek lazım.
Orta açmana gerek yok rastgele açsan bile kafa vurdururlar.sorun şu ki icardiye orta kesmiyoruz.bir tek kerem kesti.icardiyi kullanmayı beceremiyoruz.trajikomik
Iste rastgele bile acmiyoruzOrta açmana gerek yok rastgele açsan bile kafa vurdururlar.
Son 4 maçları Trabzon dep, Ümraniye, Antalya dep, Adana Demirspor dep bu maçların 3'ünde korner golü yediler Antalyaspor 6 pas üzerinden boş kaleye atamadı o da atsa 4 maçın hepsinde kornerden yemiş olacaklardı.Özellikle ads de hava toplarında etkili bir isim olan bjarnasson girdikten sonra nerdeyse her duran topta , yüksek vurduklarında etkili oldu katılıyorum golüde öyle atmışlardı zaten galiba.
Helal kankambizim taraftar giresundan bile tirsiyorsa, ilerki zamanda bir Arsenal deplasmani yada Sevilla deplasmani, gorurse napacak acaba.
Helal kankam
1 yıl olmuştur.en son nezaman jellybon yedin
forumun temkinli oldugu yerde futbolcularimiz rehavete kapilmaz diye düsünüyorum.Maçı zora sokacak postlardan kaçınalım. Sivas ve Ankara maçları öncesindeki postları görmeye başladım