Targutay Sabancı
10 Numara!
- 25 Kasım 2008
- 11.058
- 7.820
- 1.898
bizim taraftar giresundan bile tirsiyorsa, ilerki zamanda bir Arsenal deplasmani yada Sevilla deplasmani, gorurse napacak acaba.
Aferin bu sefer doğru tesbit
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bizim taraftar giresundan bile tirsiyorsa, ilerki zamanda bir Arsenal deplasmani yada Sevilla deplasmani, gorurse napacak acaba.
Evet müthiş, böyle illüstrasyon yapmaya devam etmeliyiz. Arşivlik güzellikte olur.
Hayır fotoğrafın çekimi gerçek kostüm ve ortamda Karayipler'de yapılmış. Kulüp buna önem veriyor.Photoshop bu galiba
Ne olduğunu anlamana rağmen, yanlış ismi görmezden gelmek yerine, doğrusu Dubois demek yerine,Kazimcan zorunlu çünkü debuis diye bir oyuncumuz yok...
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aradigim mizahHayır fotoğrafın çekimi gerçek kostüm ve ortamda Karayipler'de yapılmış. Kulüp buna önem veriyor.
Iste buHayır fotoğrafın çekimi gerçek kostüm ve ortamda Karayipler'de yapılmış. Kulüp buna önem veriyor.
Avrupada bu denli leş bir VAR sistemi ve hakem hataları olmadığı için, az da olsa çok da olsa insanın içine bir kuşku düşüyor.bizim taraftar giresundan bile tirsiyorsa, ilerki zamanda bir Arsenal deplasmani yada Sevilla deplasmani, gorurse napacak acaba.
Alper ulusoy avarbirak icinde kalsin