SL 22/23 H:22 | Adana Demirspor 1-1 Fenerbahçe | MS | 2 Şubat

kırmızı görmesi gereken altayın kurtardıklarıyla macın adamı olması yetmediyse,fb taraftarı hala rüyada demekki.konya veya baska bi maçta uyanırsınız.az kaldı

Olay şu sene başında yalı koc tüm spor mudurlerini bağladı o sebeble medyada bu denli yangın kopuyor bizse polyanna modundayiz lakin atladiklari birşey var sahadaki oyunları özellikle 2.yari çok kotu

Objektif olmak gerekirse cok rezil bi hakem performansi vardi yesil sahada bugun. alanya macinda da benzer seyleri biz yasadik
Adanasporu resmen dogradi fbnin milyon defa ofsayt olacak golünü utanmadan verdi altayi oyundan atmadi bedevi uzvunun kacirdigi penaltıyı tekrarlattirmaliydi. Bu hakemlerle turk futbolu bir adim ileri gidemez. Yaziklar olsun

ikinci yarı zor kurtuldu galiba.ben izlemedim ama akintola pozisyonlara girmiş,emre akbaba direk,ndiaye karsı karsıya kacırmıs falan
Top direğe çarpmış çizgiye paralel gitmiş falan. Karşı karşıya kaçan poziyonlar falan var. Neyine ağlıyorlar namuzsuzlar. Ofsayt vermiş gole yardımcı, var gole çevirmiş falan... Ne yani penaltı alamadılar mı bu maç? Kırmızı kart jokerlerini vermediler mi?

Nekadar aciz durumdalar ,sabah akşam küfür ettikleri RTEden medet umuyorlar utanmasa fosil bile RTE bizi krtar diyecek ,beter olun beter

altay kırmızı görmedi.dahası yok bunun.ali palabıyık yine kıyak geçmiş fbye ,daha ne yapsın

Fenerbahçe taraftarı bu kadar içten adalet istiyorsa neden 1 tanesi bile Altay ın kırmızı kartlık pozisyonunu konuşmuyor? İstediğiniz adalet mi yoksa başka bişey mi samimi olun

Etti 7 puan ve ikili averaj.
Benim bildiğim GS buradan kimseye günahını vermez.
Bayern City karma yapsalar bile nafile.
Bu sezon çok başka bir sezon.
Eze eze alacağız o kupayı.

Ali Koç adana'dan otobüsle getirsin takımı

Altay’ın ceza sahası dışında topu tutması ve Ferdi’nin Belhanda’ya ceza sahası içinde yaptığı hareketin es geçilmesi neticesinde ADS’nin mağdur olduğu bir maç oldu.
Algıyla olanları tersine çevirip ligi yangın yeri yapmak isteyenler boşa kürek çekiyorlar.

Geri
Üst Alt