ikinci yarı zor kurtuldu galiba.ben izlemedim ama akintola pozisyonlara girmiş,emre akbaba direk,ndiaye karsı karsıya kacırmıs falanÖzet izledim de fener ellerinden zor kurtulmuş. Neyin tatavsını yapıyor bu angutlar?
ikinci yarı zor kurtuldu galiba.ben izlemedim ama akintola pozisyonlara girmiş,emre akbaba direk,ndiaye karsı karsıya kacırmıs falanÖzet izledim de fener ellerinden zor kurtulmuş. Neyin tatavsını yapıyor bu angutlar?
Top direğe çarpmış çizgiye paralel gitmiş falan. Karşı karşıya kaçan poziyonlar falan var. Neyine ağlıyorlar namuzsuzlar. Ofsayt vermiş gole yardımcı, var gole çevirmiş falan... Ne yani penaltı alamadılar mı bu maç? Kırmızı kart jokerlerini vermediler mi?ikinci yarı zor kurtuldu galiba.ben izlemedim ama akintola pozisyonlara girmiş,emre akbaba direk,ndiaye karsı karsıya kacırmıs falan
Onlat önemli değil senr başından beri hakemle oynuyorlar zaten. Bizi biçmeselerBir dahaki maca bakın nasıl hakem kıyagıyla puanlar alcaklar
altay kırmızı görmedi.dahası yok bunun.ali palabıyık yine kıyak geçmiş fbye ,daha ne yapsın