SL 22/23 H:22 | Adana Demirspor 1-1 Fenerbahçe | MS | 2 Şubat

Bu hirs zarar veriyor gerek yok sakin sakin geride bekle uzun oyna kartda cikar penaltida olur golde olur ama montellada kafa yok buyuk takimla kafa kafaya oynucam dersen elbet golu yersin senin ileri ucun hizli ama yeteneksiz

Valla ben febe söz konusuysa objektif olamıyorum. Bazılarınız nasıl oluyor anlamıyorum.Yok golleri temizmis yok penaltı verilmemiş falan .Bunları bir Galatasaraylı nin demesi bana saçma geliyor
dostum bunlar sonradan olma gsli dogustan gsli adam asla fbli övmez iyiligini istemez

Lütfen çekilin ligden cekilinde temiz bir lig izleyelim. El varmi yokmu tekrar bakmak lazım ama farzedelim ki el yok golünüz hatalı iptal. Ulan koca sezon aleyhinize yapılmış tek hata olcak. Onu geçtim aldığınız bir sürü hakem kıyağı puan var o zaman niye çekilmediniz. Biz adalet herkese lazım olur derken sizin başkan çıkıp aptalca şeyler söyledi. Şimdi böyle ağlayın

BEYLER KENDİNİZE GELİN ALOO el yokmuş gol temizmiş penaltısını yemişler falan hahah antalya fener maçında antalyanın iptal edilen son dk golünü hatırlayın aynısını bize attıklarında var bile çağırmadı antalyanın attıgı 2 hafta önceki. operasyon takımı fenerbahçenin işine gelmeyen bir şey olmaz hakemler tarafından rahat olun siz

Bu arada maçta 12 dakikalık ne oldu resmen 60 dk oynandı maç

Hoca ,italyanda olsa ülkenin boktan atmosferinden etkileniyor demekki forvet var forvet oynatmıyor bakalım değişiklik konusunda da türk hocalar gibimi

Valla ben febe söz konusuysa objektif olamıyorum. Bazılarınız nasıl oluyor anlamıyorum.Yok golleri temizmis yok penaltı verilmemiş falan .Bunları bir Galatasaraylı nin demesi bana saçma geliyor

Rakibin kaybetmesini istemek pozisyonları değerlendirirken bizi kör ederse karşı taraftan bir farkımız kalmaz.

Ulan it oglu itler. Ilk ADS maci, Karagumruk, Sivas, Antalya ve Umraniye maclarini direkt hakem eliyle kazandiniz. Hala zirliyorlar hakem diye hicbir yanlis olmadigi halde 2 pozisyonda da. Hakemler olmasa 6. sirada olacak takim sampiyonluk yarisinda. Bir de agliyorlar.
Hakemden kıyak bekledikleri için bu kadar zırlıyor deyyuslar! Hakemsiz hiç bir maçı kazanamaz bunlar.

Geri
Üst Alt