Akın Sayman
Büyük Kaptan
Valla ben febe söz konusuysa objektif olamıyorum. Bazılarınız nasıl oluyor anlamıyorum.Yok golleri temizmis yok penaltı verilmemiş falan .Bunları bir Galatasaraylı nin demesi bana saçma geliyor
Ozm daha formdaydi bunlar, hem bize karsi hic bulamamisdi ads o macda, mertens fln baya kacirmisdi, iyidik o macbiz ads 10 kişi kalınca bile pozisyon bulamamamıştık fenere gtü açtılar
Nasil yani eli uydurdular miFenerin attığı gol temiz bu arada el falan yok
Forumda ilk ben elestirdim bunu sonra gerisi geldiŞu belhandaya iyi topçu muamelesi yaptılar yıllarca şaka gibi :d
Şeye sürülecek akıl yok valla bunlar bir araya nasıl toplanmış arkadaş bir tane aklı başında adam olmazmıForumfb takimi ligden cekmekten bahsediyor. Keske yapsalar öyle bisey
dostum bunlar sonradan olma gsli dogustan gsli adam asla fbli övmez iyiligini istemezValla ben febe söz konusuysa objektif olamıyorum. Bazılarınız nasıl oluyor anlamıyorum.Yok golleri temizmis yok penaltı verilmemiş falan .Bunları bir Galatasaraylı nin demesi bana saçma geliyor
Lütfen çekilin ligden cekilinde temiz bir lig izleyelim. El varmi yokmu tekrar bakmak lazım ama farzedelim ki el yok golünüz hatalı iptal. Ulan koca sezon aleyhinize yapılmış tek hata olcak. Onu geçtim aldığınız bir sürü hakem kıyağı puan var o zaman niye çekilmediniz. Biz adalet herkese lazım olur derken sizin başkan çıkıp aptalca şeyler söyledi. Şimdi böyle ağlayınEkli dosyayı görüntüle 190818
bunlar niye ağlıyor bu kadar
Yok yaw 400 milyar dolar gitmistirFatih Terim’im bu tip hareketleri yüzünden en az 50 milyon Dolar boşa gitmiştir tahminen.
Objektif arkadaşların bu konudaki yorum yapmasını bekliyoruzAltay'ın kırmızisı iyi kaynamış. Ridvan falan daha neye ağlıyorsa acaba?
Valla ben febe söz konusuysa objektif olamıyorum. Bazılarınız nasıl oluyor anlamıyorum.Yok golleri temizmis yok penaltı verilmemiş falan .Bunları bir Galatasaraylı nin demesi bana saçma geliyor
Hakemden kıyak bekledikleri için bu kadar zırlıyor deyyuslar! Hakemsiz hiç bir maçı kazanamaz bunlar.Ulan it oglu itler. Ilk ADS maci, Karagumruk, Sivas, Antalya ve Umraniye maclarini direkt hakem eliyle kazandiniz. Hala zirliyorlar hakem diye hicbir yanlis olmadigi halde 2 pozisyonda da. Hakemler olmasa 6. sirada olacak takim sampiyonluk yarisinda. Bir de agliyorlar.