SL 22/23 H:22 | Adana Demirspor 1-1 Fenerbahçe | MS | 2 Şubat

aleks taşçıoğlu var mı bakalım

yine VAR da olabilir daha açıklanmamış

Hakem atamasından MHK'nın ne amaç taşıdığı ortada zaten. Ama ben fenerin oynadığı maçlarda özellikle yabancı oyunculara dikkat etmenizi istiyorum. ADS'nin stoper hayçttında yabancı oyuncuları var. ADS 'ye çıkacak bir kırmızı kart veya bariz bir penaltı benim için artık hiç sürpriz değil. Gaziantep maçında sarı kartı olmasına rağmen saçma sapan düdükten sonra topa vurmuştu Sagal hatırlayın. Dün Tırpanın hareketlerine bakın. Kasımpaşa ın yabancı stoperin bir bakım. Selçuk dayanamadı çıkardı zaten adamı. Fenerin rakiplerinin yabancı oyuncularına lütfen çok dikkat edin.

Palabiyigi ufaktan ufaktan bizim maça hazırlıyorlar aslında ,lazyo maçına atarlarsa hiç sasirmayin ki bizim maça geldiginde de tepkimiz olacaginida sanmıyorum

Normal şartlar altında oynansa, bu maç ile puan farkının artarak devam edeceği maç olması lazım Demirspor’un kadrosu ve iç saha futboluna bakarak.

Ancak her türlü önlem alınmıştır. 2-3 hafta içinde puan farkını arttırmak bir yana, sendeleyip bizi yakalamaları için türlü oyunları vizyonda göreceğiz.

Ligin en kritik eşiğindeyiz.

Ümraniye, Trabzon maçlarını alır ve Fener de desteğe rağmen önümüzdeki 2-3 maçtan en az birinde takılırsa avantajımız çok yükselir.

Ama aksini biz hariç herkes istiyor ve pusuda bekliyor medyasından TFF’sine.

Bu arada şampiyonluğun belli olacağı iki seri var.

Demirspor -Fenerbahçe
Fenerbahçe-Konyaspor
Kayserispor-Fenerbahçe
Alanyaspor-Fenerbahçe
Fenerbahçe-Beşiktaş

Ve

Galatasaray-Başakşehir
Beşiktaş-Galatasaray
İstanbulspor-Galatasaray
Galatasaray-Sivasspor
Ankaragücü-Galatasaray
Galatasaray-Fenerbahçe
+
Hatayspor-Galatasaray

İlk 5 maçta biz Ümraniye, Trabzon, Antep(D), Kasımpaşa, Konya (D)

Yapıyoruz.

Son 7 Fenerbahçe

Sivas (D)
Giresun (D)
Trabzon
Hatayspor (D)
Antalya
Galatasaray (D)
Antep

Yapıyor. Burada ilk 3 maç ve bizim 5 maçlık seride de ilk 3 maç kritik.

Zira içinde kırılma olabilecek maçlar var.

ilk 20 dakikada saçma sapan bi penaltıyla öne geçerler sonra adananın attığı gol iptal edilir arkasından adana 10 kişi bırakılır ve malencia penaltıdan bir gol daha atıp maçın sonucunu belirler. Operasyon Çocuğu ali palabıyık gerekeni yapacaktır.

Şikebahçe'ye 2 adet penaltı çalınır ve Adana Demir maçı 9 kişi tamamlar.

Palabıyık denen "Yürüyen fb" denebilecek bir provokatörü heriflerin en kritik deplasman maçına verdiler. Bunun tesadüfen olduğuna ancak 2 yaşındaki bebekler inanır.

Profil fotonda ki herifin meymenetsiz suratini gormek, butun enerjimi aliyor yavv :dans:
O biraz totem reis ya, bjk yi yendiğimizde Şenol'un mağlup olurken suratını koydum sonra Emre B. suratını profil fotosu yaptım kıpkırmızı suratını burda da yediği 2. Golden sonraki suratin jesusun ve o günden beri kazanıyoruz

Geri
Üst Alt