SL 22/23 H:22 | Adana Demirspor 1-1 Fenerbahçe | MS | 2 Şubat

Bu Fener Demir'i Eritir 1-4.

Adana çok eksiği var mı?
Artık bir puan Kaybı olsun yav

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Onyekuru-Belhanda biseyler yaparsa alirlar maci.Onyekuru’yu muhakkak savunma arkasina gonderebilmesi lazim Montella’nin.Umarim bizim de kazanacagimiz bi mactan sonra yasayacaklari bi puan kaybi haftasi olur fb adina.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Menerimin en kolay maçi olur. 1-3 kazanirlar ve gumbur gumbur sampiyonluga dogru giderler

Fener için çok kolay bi maç olacağını düşünüyorum.

Hiç kasmadan zorlanmadan 4 tane yerler, pamuk gibi olurlar :asd:

Fener hakem müdahalesi olmadan hiçbir maçın favorisi değildir. Adil bir lig olsa şimdi orta siralarda dolanıyordu. Eğer ads şikeye bulaşmaz ise hakeme rağmen puan alabilir. Biliyoruz şike döndüğünü. Ama bir şey yapamıyoruz. Lanet olsun böyle düzene.

Fener beklenmedik maçlarda puan kaybedecek gibi geliyor bana.İlk yarı da tüm kritik maçlarda sert deplasmanlarda puan kaybı geldi ama ikinci yarı hep kollanıyor o yüzden de kimsenin beklemediği Ümraniye gibi takımlardan küsküyü yiyebilir.Bu maç kağıt üstünde en zor 4 5 maçından 1 i ama kazanabilirler.Onyekuru tek başına o ağır defansa yeter aslında ama hakem işi başka yöne çevirir özellikle zor maçlarda hakem desteği çok oluyor.

Bu maçta kopmalari lazım artık, bir hakem faciasını daha ülke kaldırmaz zaten, bjkyle biz kalırız son düzlükte, ben rakip olarak beşiktaşı istiyorum bunlar haketmiyor hicbi şeyi

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
asil en pis, igrenc camia tinercilerdir, hep de öyle olmusdur. fenerle rekabet edip sampiyon olmak daha zevkli hem ztn, bence böyle kalmali, ztn bunlari yeneriz evde

ali palabıyık

geçmiş olsun adana

Ali palabıyığa dikkat kesilmeliler ads taraftarları maç adana da bu ite doğratmayın kendinizi yav.

Tetikçiyi gorevlendirmisler lale orta gelir gelmez etkisini göstermeye başlamış, fenerbahcesini üzmemiş.

Geri
Üst Alt