SL 22/23 H:22 | Adana Demirspor 1-1 Fenerbahçe | MS | 2 Şubat

Eski Göztepe santraforu Cherif Ndiaye gelmiş. Onyekuru, Badou, Belhanda’lı kadrosu ile kendi evinde ADS zor rakip, yeter ki hakemler artık devreye girmesin

Baktim simdi, ligi ilk macinda 4-2 kazanmis ibisler. Bu durumda, Adana macindan bir beklentim kalmadi. Nedenini de aciklarim dilersen oyle hakem falan degil sadece.

Neyse, biz isimize bakiyoruz, geleni-geceni yeniyoruz. Yapacak birsey yok, duzen onlarin duzeni. MHK'ya da taze birini "orta"'ladilar. Bejeke macinda neler olacak bakalim.
O maçta Adana Demirin daha çok pozisyonu vardı 3 2 iken kırmızı gorduler

O maçta Adana Demirin daha çok pozisyonu vardı 3 2 iken kırmızı gorduler

Hakem etkisi yaninda gelisen bir oyundan bahsediyorum. Benzerini bekliyorum ben. Bugun de gorduk.. Ibisler azicik sendelesin geriye dussunler, penalti olur, 2-3 ustuste sari kart olur(bugun de oldu!) ustune kirmizi cikarilir, nasilsa "yorumluyoruz". Artik var kayitlari da aciklanmayacak, o nedenle benim bir beklentim yok.

Adana'nın bu sezon ligde evinde yenilgisi yok. Normal şartlarda da fb'ye yenilmek yenmekten daha zor zaten. Kenarda maçı satabilecek türk bir td da yok. Bir zahmet puanı alsınlar.

Yok aga bunları ittirw kaktıra ligde tutacaklar bu net şekilde anlaşıldı. Benim bu maçtan hiç ümidim yok, fener alır.

Önemli olan biziz hiç öyle Trabzon felan dinlemeyeceğiz önümüze geleni yeneceğiz

Yok aga bunları ittirw kaktıra ligde tutacaklar bu net şekilde anlaşıldı. Benim bu maçtan hiç ümidim yok, fener alır.

Önemli olan biziz hiç öyle Trabzon felan dinlemeyeceğiz önümüze geleni yeneceğiz

Bunlar haftalardır bişey oynadığı yok. Ali Koç hakem olsa bu maç yine kazanamaz bunlar

TS calkantida. Hafta ici Antalya yenerse bunlari, kasketli gider gitmese bile iceriden cok karisirlar ki deplasman karneleri oldukca kotu. Tabi ki dikkatli olmakta fayda var ancak ilk yari onlarin sahasinda son 10dk disinda oyun bizim adimiza daha olumluydu. Neyse, 2 kritik deplasman var, bejeke ve a.gucu gorunurde. Onun disinda, iceride ben baskin oldugumuzu dusunuyorum her ne kadar deplasmanda daha cok gol atmis olsakta. Isimize bakacagiz, Yunus'un aciklamasina atfen; "kalan tum maclarimizi kazanmak istiyoruz".

Bunlar haftalardır bişey oynadığı yok. Ali Koç hakem olsa bu maç yine kazanamaz bunlar
Adana da öyle ahım şahım top oynamıyor fazla ümitlenmeyin, acayip pozisyon veriyorlar her maç kalecileri yıldız oluyor.
Fenerin bir halt oynamadığını biliyorum ama öyle leş takimlar var ki şu kasımpaşa ne oynadı ya adam orta sahadan pas atmaya çalıştı top kendi kalesine doğru git

Geri
Üst Alt