Orhan Akyüz
10 Numara!
- 6 Temmuz 2010
- 15.628
- 13.324
- 2.463
Eski Göztepe santraforu Cherif Ndiaye gelmiş. Onyekuru, Badou, Belhanda’lı kadrosu ile kendi evinde ADS zor rakip, yeter ki hakemler artık devreye girmesin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O maçta Adana Demirin daha çok pozisyonu vardı 3 2 iken kırmızı gordulerBaktim simdi, ligi ilk macinda 4-2 kazanmis ibisler. Bu durumda, Adana macindan bir beklentim kalmadi. Nedenini de aciklarim dilersen oyle hakem falan degil sadece.
Neyse, biz isimize bakiyoruz, geleni-geceni yeniyoruz. Yapacak birsey yok, duzen onlarin duzeni. MHK'ya da taze birini "orta"'ladilar. Bejeke macinda neler olacak bakalim.
O maçta Adana Demirin daha çok pozisyonu vardı 3 2 iken kırmızı gorduler
Üstelik beyzadeler o gün bugünkinden daha iyi durumdaydı oyun olarak şuanda değiller.O maçta Adana Demirin daha çok pozisyonu vardı 3 2 iken kırmızı gorduler
benimde belhanda ve onyekuruya güvenim yok ama bakalım,puan kaybına acık bi maç.Üstelik beyzadeler o gün bugünkinden daha iyi durumdaydı oyun olarak şuanda değiller.
Aynı adamlar 150 maçtır sınırda olmasına rağmen tek bir kart görmedi yav bu böyle bir rezillik yok hele ferdi 2 aydır falan sınırda herhalde.
Yok aga bunları ittirw kaktıra ligde tutacaklar bu net şekilde anlaşıldı. Benim bu maçtan hiç ümidim yok, fener alır.
Önemli olan biziz hiç öyle Trabzon felan dinlemeyeceğiz önümüze geleni yeneceğiz
Yok aga bunları ittirw kaktıra ligde tutacaklar bu net şekilde anlaşıldı. Benim bu maçtan hiç ümidim yok, fener alır.
Önemli olan biziz hiç öyle Trabzon felan dinlemeyeceğiz önümüze geleni yeneceğiz
Adana da öyle ahım şahım top oynamıyor fazla ümitlenmeyin, acayip pozisyon veriyorlar her maç kalecileri yıldız oluyor.Bunlar haftalardır bişey oynadığı yok. Ali Koç hakem olsa bu maç yine kazanamaz bunlar
Anca kırmızılık iş yaparlarsa sarı yer bunlar.