Burak Akçeşme
Kırmızı Üye
- 16 Temmuz 2018
- 1.136
- 834
- 658
fb forunlarında kuduz salgını var galiba.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben ilk izleyişte tam olarak göremedim Liboş. Nerede eline değiyor söyler misin daha dikkatli bakayım. Sanki temiz gibi geldi bana.Mert hakan ın golünde el yok diyen göz doktoruna gitmeli.
Fenerin attigi golde el goremedim ben
Gerçekten oyle. Kazandiklari maclarin yarisinda net hakem hatalari var. Sivas macinda ceza sahasinda disindan verilen penalti gibi. Daha Antalya ve Umraniye skandallari akillarda.Hakemden kıyak bekledikleri için bu kadar zırlıyor deyyuslar! Hakemsiz hiç bir maçı kazanamaz bunlar.
Eline degiyor ama ona faul calinmazMert hakan ın golünde el yok diyen göz doktoruna gitmeli.
Renktaş arada kuş varsa dediğin kişilerden bilemem onu ama temiz diyenler şunu diyo aslında. Hakem kararı hatalı evet ama iyi oldu ohhh diyorlar aslında birazda siz ağlayın diyorlarValla ben febe söz konusuysa objektif olamıyorum. Bazılarınız nasıl oluyor anlamıyorum.Yok golleri temizmis yok penaltı verilmemiş falan .Bunları bir Galatasaraylı nin demesi bana saçma geliyor
Mert Hakan top eline çarptıktan sonra refleks olarak elini çekiyor hatta, topun yön değistirdiği de bariz görüluyor
Seni 1 sinirli gördüm ben kardo devre arasında 1 sakinleş yavMert Hakan kollarım bitişikti diye itiraz ediyor millet el yok diye algı yapmaya çalışıyor
Hadi lan oradan
Kafa topuna çıktıklarında sekiyor koluna çarpıyor sonrasında gögsüne alıp vuruyor zaten.Ben ilk izleyişte tam olarak göremedim Liboş. Nerede eline değiyor söyler misin daha dikkatli bakayım. Sanki temiz gibi geldi bana.