SL 22/23 H:22 | Adana Demirspor 1-1 Fenerbahçe | MS | 2 Şubat

Ferdinin belhandaya yaptığı harekette net penaltıydı

SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adana çok kötü yalnız. Açıkçası benim pek umudum yok. Şikeciler çok rahat pozisyona girdi ilk yarı.

Altay dışrda almış topu galiba

Batshuayinib de indirildiği bi pozisyon var nelson sivas gibi bence penaltı

Hakemden kıyak bekledikleri için bu kadar zırlıyor deyyuslar! Hakemsiz hiç bir maçı kazanamaz bunlar.
Gerçekten oyle. Kazandiklari maclarin yarisinda net hakem hatalari var. Sivas macinda ceza sahasinda disindan verilen penalti gibi. Daha Antalya ve Umraniye skandallari akillarda.

fbnin temiz golünün verilmemesi namümkün bir olay. Bein hakemin varda gördüğü net açıyı göstermiyordur. Beinde sıkıntı var.

Valla ben febe söz konusuysa objektif olamıyorum. Bazılarınız nasıl oluyor anlamıyorum.Yok golleri temizmis yok penaltı verilmemiş falan .Bunları bir Galatasaraylı nin demesi bana saçma geliyor
Renktaş arada kuş varsa dediğin kişilerden bilemem onu ama temiz diyenler şunu diyo aslında. Hakem kararı hatalı evet ama iyi oldu ohhh diyorlar aslında birazda siz ağlayın diyorlar:)

Taklacının attığı golde net el var topu yumuşatıyo düşüş açısına bakınca net anlaşılıyo

El pozisyonunda da zaten o top ele çarpmasa önüne o şekilde düşmez. Karar dogru eğer dogru olmasa şu var asla fener aleyhine karar veremez

Geri
Üst Alt