SL 22/23 H:22 | Adana Demirspor 1-1 Fenerbahçe | MS | 2 Şubat

Puan farkının artması iyi lakin lig bitmedi daha çok maç var. Kazanmaya devam etmeliyiz, konsantrasyonu kaybetmemeliyiz ve Ümraniye maçından aldığımız dersle daha ciddi şekilde oynayarak sonuç almaya devam etmeliyiz. Kolay maç yok.

Gercekten enteresan ya
Bence de tüm kararlar dogru
Nasıl böyle algi yapiyorlar anlamiyorum, ulusal güvenlik sorunu fln diyorlar şok icinde okuyorum yazılanları
Objektifsporlu bile bunu soyluyor fenerliler niye agliyorsunuz

Bunlar niye bu kadar kudurdu, pozisyonları izledim kararlar doğru gibi. Hangi pozisyona itiraz ediyorlar

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gri pozisyonların hiçbirinde Fenerbahçe yi kayırmadığı için sanırım, o kadar alışmışlar ki tartışmalı saçma sapan pozisyonların hepsinde Fenerbahçe lehine karar çıkmasına, ee tabi bir de vura kıra ilerleyen Galatasaray ın 6 puan ve ikili averaj olarak gerisinde kalmış olmalarının yangını da var

Ligin başlarında her maç 1 penaltı jokeriyle yola devam ederken, Galatasaray ın her maç hakkı yenilirken de hakem konuşsalardı keşke. Şimdi samimi olduklarına inanabilirdim

Fb zaten hakemlerle alıyor puanları bundan sonra da şiddeti artırıp haksız 3 puanlara devam oke sorun yok. Önemli olam bize operasyon çekmesinler.

Geri
Üst Alt