SL 22/23 H:22 | Adana Demirspor 1-1 Fenerbahçe | MS | 2 Şubat

Bu medya antalya gol atınca kural kitabını açtılar kural ofsayt diyor diyip kestirip attılar kimse futbolun ruhuna bakmadı şimdi mertin eline değen golü futbolun ruhuyla değerlendiriyorlar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

hakem dogru mac yönetti,hatta altayı atmadıgı için dua edeceklerine hala hakem hata yaptı diyolar dogru kararlara.bunlar kadar yavsagını görmedim ben ligde ya.vura vura geçmemiz lazım bizim ligi.bunlarda hakettiği kaderi yasamalı.sokacam bunların diline.

iti soyu,köpek soyu.ülkenin çıbanı karkatersiz köpek camia

bein sports çığırından çıktı. neymiş belki de trio programında daha çok konuşulacak bir maçmış.

ulan satılık herifler alanya maçını palabıyık katlederken güntekin denen herif hakemi ağzına almadı.

Namussuz bunlar namussuz..Maçta kıçı kırık bir faul için kopardığı yaygaraya bak ilker karaktersizinin.Birde hakem konuşmak istwmiyorum ama sorularım var diyor.Çakal daha ne kadar konuşacaksın..tugay bakta utan lan..Arkadaş çıkacak yönetici oraya adam gibi Galatasaraylı yorumcu koymayacaksanız Galatasarayı yorumlamayın diyecek..

Medyada tam anlamıyla eziliyoruz.
Tugay,necati,rok bunların Galatasaraylılıkla alakası yok.
Birde diğerlerine bakıyorum adamlar ufacık birşeyde deli gibi savunuyorlar takımlarını.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İkinci yarıyı izlemedim şimdi özetsen gördüm skoru. Hehehe :) dede kırmızı görmüş :)

Ya bir aydır rakiplerin attığı goller vardan uydurma şekilde iptal ediliyor bunuda yok ifab yok bilmem ne diye medyadaki trollerle beraber meşru hale getiriyorlar.

Adana başkanı çıkıp yüzlerine vursa keşke Altay'ın kirmizisini lakin o da eski fener uyesiymis

Bunlar neye ağlıyor aga birisi bana anlatsın lütfen?
hakem ilk defa dogru mac yönettiği için.altay macın adamı oldu,ortasaha ve defans zafiyetlerinin farkında değiller.illa baska maclar lazım gerceği anlamaları için.umarım o maclar artık gelmiştir.

amaçları şu an kümeye oynayan konya macında haksız kazanc sağlamak maç içinde,ama ALLAH değil mi ama konya ama bi baskası zopayı gotlerine vuracak

Geri
Üst Alt