Ismail ARI
Büyük Kaptan
- 3 Aralık 2008
- 28.393
- 12.029
- 2.573
Altay; ben vurmadım,o kafasını elime vurdu 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bein sports çığırından çıktı. neymiş belki de trio programında daha çok konuşulacak bir maçmış.
ulan satılık herifler alanya maçını palabıyık katlederken güntekin denen herif hakemi ağzına almadı.
Neden Antalya ve Umraniye maçlarında yaşananlar yaşanmadı diye ağlıyorlar kısaca.Bunlar neye ağlıyor aga birisi bana anlatsın lütfen?
Yok hangi pozisyon için bu kadar ağladılar? Harbiden ağlıyorlar ama neye ağladıkları da belli değil.Neden Antalya ve Umraniye maçlarında yaşananlar yaşanmadı diye ağlıyorlar kısaca.
hakem ilk defa dogru mac yönettiği için.altay macın adamı oldu,ortasaha ve defans zafiyetlerinin farkında değiller.illa baska maclar lazım gerceği anlamaları için.umarım o maclar artık gelmiştir.Bunlar neye ağlıyor aga birisi bana anlatsın lütfen?
Valla ben de anlamadım, sadece laf kalabalığı var. Zajc son dakika yere atladı, ona faul çalınmadı diye zırlıyorlar. Bir de Batshuayi penaltı pozisyonu.Yok hangi pozisyon için bu kadar ağladılar? Harbiden ağlıyorlar ama neye ağladıkları da belli değil.