SL 22/23 H:22 | Adana Demirspor 1-1 Fenerbahçe | MS | 2 Şubat

Mert Hakan Yandas'in iptal edilen golünde Ali Palabiyik monitöre cagrilmamis. Babel'in pozisyonu da öyle yorumlanmisti diye hatirliyorum.

VAR net olarak el var diyorsa hakem ona uyar.
canlı yayın standart açıdan belli zaten topun yön değiştirip sekmesi

fb nin maçta gol harici net pozisyonu yok herkes balıklama atlıyor ceza sahasında

kimse teknik taktik konuşmaz ama
Gaziantep macinda bir kontra pozisyonu var 2.yarida 11-11 oynanan oyunda. Ümraniye macinda topa sahip oldular ama dogru dürüst bir sey üretemediler. Kasimpasa ve Hatay gibi maclari ölcü olarak kabul ediyorlar ama gol atamadiklari veya zar zor kazandiklari maclarda hic bir sey oynayamiyorlar. Kanat oyuncularinin verimsizligi ve Arao'nun yaninda oynayan adamin üretici olmamasi büyük sorun. Bunlari görmek yerine stoper ve sol beke para harcadilar.

fb nin maçta gol harici net pozisyonu yok herkes balıklama atlıyor ceza sahasında

kimse teknik taktik konuşmaz ama
Adanalılar resmen boş kaleyi savundular yav ertaç hıyarı hiç bir topa atlamadı ve hep yanlış yerdeydi. Fb nin 2.5 gol beklentisi tamamiyle rakibin kalecisizliğinden birde ilk yarı adana ciddi savruktu iyi falan oynamadılar. Boş algı tamamen ifbnin iyi oynaması.

Maçın özetini izledim biraz önce hakemlik tek olay mert hakan 'ın golünde acaba eline çarpmıştı bence bütün yaygara ondan yoksa bariz hata yok

Haha tekrarı dinliyorum da kudurukluktan bu farklar kapanır, diyor. Allah da size yardım eder diyor. Sanırsın fb tdsi Erman. Yaşından başından utan, satılık herif!

Hakemden hıncını çıkarıyorlar fb bildiğin gol atamamış top girmemiş kaleye 20 tane pozisyon kaçınca beyin uçmuş.

Mert Hakan Yandas'in iptal edilen golünde Ali Palabiyik monitöre cagrilmamis. Babel'in pozisyonu da öyle yorumlanmisti diye hatirliyorum.

VAR net olarak el var diyorsa hakem ona uyar.
Medya geçen sezon ki Rize maçında Ali Palabıyık'ı bizim lehimize çaldı gibi gösterdi ama işin aslı öyle değildi. Maç 0-1'ken rakip elle oynamış penaltı vermemişlerdi 0-2 olacak maç bir anda rakip Berkan'ı çekti faul verilmedi ve maç 1-1'e gelmişti. O maçtan sonra sanki maçı tamamen lehimize olmuş gibi konuşuyorlardı 17 haftaya yakın ceza aldı.

Bizim Alanyaspor maçında yapmadığı kalmadı Boey kırmızı kart, Mertens'e yapılan penaltı, Icardi gol, 2'ye 2 pozisyonda 3-0 olacakken devreye gitti. O gün dedik ki bu hakem bir daha maç yönetmesin medya Ali Palabıyık'ı aklayıp Okan Buruk'u hedef gösterdi 5 hafta dinlendirdiler sonrasında tekrar maç vermeye başladılar. O gün medya hedef yanıltmasa destek verse bugün Ali Palabıyık sezonu kapamış olacaktı ama ne oldu döndü dolaştı ellerinde patladı.

Ohh canıma değsin 2 posta daha attım

Gidip uyuyorum 2 saat

O da şaçlarımı okşar belki ben uyurken..

Uyandığımda çay içip bol bol bu kaşmerlere köklediğiniz yorumları okucam 😊

Ülkede ne yazık ki gri pozisyonları taraflı insanlar yorumladığı sürece hiçbir şey değişmeyecek. Sivasspor'da Nelsson'a yapılan güreşle bugün Batshuayi'ye yapılan güreşin hiçbir farkı yok ama ne hikmetse o gün Lale Orta ve Bülent Yıldırım penaltı değil devam kararı doğru derken bugün Bülent Yıldırım ve yanındakiler kesinlikle penaltı diyorlar. Bir karar ya penaltıdır ya da değildir 1 ay önce olan pozisyonla bugün olan pozisyon arasında %100 görüş değişikliği söylüyorlarsa o zaman yorumculuk yapmamaları lazım duygularını karıştırıyorlardır.

Antalyaspor'un hem fener hem de bizle olan maçında aynı gol yaşandı ama fikirler gene %100 değişen hakem yorumcuları vardı. İstediği gibi kuralı eğip bükenler olduğu sürece her maç hakem konuşmaya devam ederiz. Trafik ışıklarında bir rakibine yeşil de dur diyorsun diğer rakibine kırmızı yanarken geç diyorsun önce bunu düzeltmek lazım kırmızıysa duracaksın yeşilse geçeceksin bir rakibine farklı diğer rakibine farklı görüş bildiremezsin.

Gerçekten bugünkü ADS-Fener maçında ne oldu? Biz mi bir şey kaçırdık? İtiraz ettikleri pozisyonlar hangileri? Hakem gayet iyi maç yönetti. Tek dertleri son saniyedeki frikik mi yani? Gol mü olacaktı?

2 tane penaltı yaptılar adam da verdi vermesin mi? 1 penaltı verince 2.Si verilmemeli mi?

İyice şirazeleri kaydı bunların.
altayın kurtardıklarını görmüyolar.illa gözlerine soka soka hata yapıp gol yedirmeleri gerekiyo futbolcularının demekki ya da rakip takım futbolcuları gol kaçırmada cömert olmayacakki sonuca yansısısın da sussunlar artık

Ülkede ne yazık ki gri pozisyonları taraflı insanlar yorumladığı sürece hiçbir şey değişmeyecek. Sivasspor'da Nelsson'a yapılan güreşle bugün Batshuayi'ye yapılan güreşin hiçbir farkı yok ama ne hikmetse o gün Lale Orta ve Bülent Yıldırım penaltı değil devam kararı doğru derken bugün Bülent Yıldırım ve yanındakiler kesinlikle penaltı diyorlar. Bir karar ya penaltıdır ya da değildir 1 ay önce olan pozisyonla bugün olan pozisyon arasında %100 görüş değişikliği söylüyorlarsa o zaman yorumculuk yapmamaları lazım duygularını karıştırıyorlardır.

Antalyaspor'un hem fener hem de bizle olan maçında aynı gol yaşandı ama fikirler gene %100 değişen hakem yorumcuları vardı. İstediği gibi kuralı eğip bükenler olduğu sürece her maç hakem konuşmaya devam ederiz. Trafik ışıklarında bir rakibine yeşil de dur diyorsun diğer rakibine kırmızı yanarken geç diyorsun önce bunu düzeltmek lazım kırmızıysa duracaksın yeşilse geçeceksin bir rakibine farklı diğer rakibine farklı görüş bildiremezsin.

- 14. dakikada Mert Hakan'ın iptal edilen golü: Top eline değiyor, değmiyor. Benim diyeceğim şu. Öyle bir pozisyon ki, Adana Demirsporlu 5 oyuncu inerken kolla oynamayı görseler ellerini kaldırırlar mı, kaldırmazlar mı? Sarı lacivertli oyuncu eliyle topu önüne almak için uğraşmıyor. Hiçbir şey yapmıyor. Hakem de bunu görmedi. VAR denen bir alet var. VAR'da Koray Gençerler var. Ona nasıl bir eğitim verdiniz Allah aşkına. Koray Gençerler'in biz baktık ama biz kolumsu, elimsi bir şey var ama ben de gel bir bak arkadaş ya demelisin. Çağır hakemi. Bak arkadaş de, karar versin. Çağırmıyor. O zaman maçın hakemi Koray Gençerler. Ali Palabıyık o karar verdi diye attı üstünden. Koray Gençerler elle oynama diye golü iptal et diyor. Onun da canına minnet.

- 28. dakikada Adana Demirspor'un kazandığı penaltı: Net penaltı. Koray Gençerler neden VAR'a çağırıyor madem. Ver penaltıyı desene. İptal edilen golde VAR'a çağırmıştın.

- 23. dakikada Batshuayi'nin ceza alanında düşmesi: Böyle şeylere kusura bakmayın ben vermem abi. Onun eli de rakibinde, rakibinin eli de onda.

- 40. dakikada Altay'ın topu ceza alanı dışında tuttuğu tartışması: Çizginin üstünde tutuyor. Buna kırmızı diyorlar. Olacak şey değil. Yardımcı hakem nerede? 10 metre geride. Mangal mı yapıyor orada? Bu ne rezillik ya! Pozisyonun devamında Onyekuru Altay'a ayağıyla dokunduysa ki kaleci yerde yatıyor sarı kart görmeliydi.

- 41. dakikada Belhanda'nın Ferdi'nin müdahelesine penaltı beklemesi: Geçelim bunu. Ne penaltısı ya.

- 48. dakikada Akintola Valencia mücadelesinde Valencia'nın ceza alanında yerde kalması: Bunu da geçelim. Penaltı değil.

- 68. dakikada Valencia'nın ceza alanına girerken rakibinin müdahalesiyle yerde kalması ve 100. dakikada Zajc'ın ceza alanına girerken düşürülmesi: İki pozisyonda ayrı hakemler olsa neyse. Aynı hakem tıpa tıp aynı iki pozisyon. Burada 68. dakikada veriyorsun faul. Aynısı 90+10'da vermiyorsun. Ya verirsem de gol olursa diye düşünüyor. Sana ne lan! İyi kötü idare ettiğin maçın içine ettin. Bu nerenle Fenerbahçe'nin hocasını attın. Adam haklı. Bir yerde veriyorsun, diğerinde vermiyorsun. Düdüğü ağzına götürüyor, vermiyor. İki pozisyon, ikisi de faul. Ama birini veriyorsun, diğerini vermiyorsun. İşte gecenin rezilliği. Bu geceyi bundan iyi anlatamazsın. Jesus diyor ki, senin gözün yok mu, orada faulu verdin, burada niye vermiyorsun? Doğru diyor. Doğru yapıyor. Ve atılıyor Jesus. Yapma bunu. Bunlar böyle. Kırmızıyı görüyorsun.

- 69. dakikada Belhanda'nın Samet'le mücadelesi, Fenerbahçe'nin penaltı beklemesi: Geçelim. Yok bunda bir şey.

- 81. dakikada Adana Demirspor'un kazandığı penaltı: Net penaltı.
Erman Toroglu'nun pozisyon analizlerini okudum. Son pozisyonda verilmeyen faul disinda falso görmemis anladigim kadariyla. Mert Hakan'in pozisyonu elle oynama. Baris Alper'in iptal edilen golünden daha net bence. VAR orada devreye girdi, hakem de ona uydu. Yaratilmak istenen tabloya ragmen Ali Palabiyik maci katletti, Adana'dan alip Fener'e verdi gibi bir seyler cikarmaya calisiyorlar ama alakasi yok.

Yav batsuayinin pozisyonundan kaç kere bizim basimiza geldi de, 1 kere penalti çaldıklarını hatırlamıyorum. Geçin abi geçin, fark açılıyor tutuştular işte. Bir bu bir de son dk verilmeyen frikik üzerinden arsız herifler c.başkanina sesleneni mi ararsın, yunan ligine katilmayi isteyenini mi, işi ligden çekilmeye kadar getirenini mi. Çekilin lan hadi, çekilmezseniz şerefsizsiniz. Olm lütfen bak, lütfen defolup gidin şu futboldan rahatlasın vatan millet, at şeyindeki kene gibi sıkıntıdan başka bir şey değilsiniz zaten yıllardır. Yıllardır her sene çekiyorsunuz takımı, o sene bu sene olsun, haydi be, saldır kanarya !

Geri
Üst Alt