M.Saim Yılmaz
Parçalı Üye
- 6 Aralık 2018
- 3.242
- 2.550
- 648
Bu maç fena değildi ama ben çok beğenmedim tek hamleli ve bireysel hataya açık bir oyuncu crespo daha agresif ve sahtekar
Bunların o bölgeye bizim torreira
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu maç fena değildi ama ben çok beğenmedim tek hamleli ve bireysel hataya açık bir oyuncu crespo daha agresif ve sahtekar
Bunların o bölgeye bizim torreira
Renktaş o iş olmuyor ne yazık ki. Yayıncı pislikler görüntüleri vermediler. Hatta bununla ilgili bizimkilerin açıklama yaptığını da hatırlıyorum.Erden Timur sözünü tutmali ve tartışmalı pozisyonları her hafta hakemle.degerlendirme olayını yapmalı,lafta kalmamali böyle seyler
Allah carpar bunu yakında,ömrü uzun değil bunun.boşverEkli dosyayı görüntüle 190946
Kim bu adam ?
Nasıl ağlıyor bu var ya neler söylüyor ağzım açık izliyorum
fbli keMAL aslanEkli dosyayı görüntüle 190946
Kim bu adam ?
Nasıl ağlıyor bu var ya neler söylüyor ağzım açık izliyorum
Aleyhine doğru karar verilmesin isteniyorBunlar niye bu kadar kudurdu, pozisyonları izledim kararlar doğru gibi. Hangi pozisyona itiraz ediyorlar
SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Medyada yine milli takım maç kaybetmiş gibi bir hava var...Suratlar bes karış çünkü yüzde 90 i fenerli..
Biz bu sene şampiyon oluruz ama bu medya düzeni devam ettikçe bunu devam ettirmeyiz çünkü her sezon böyle domine edemezsin biraz daha kafa kafaya olsan mümkün değil şampiyon olamazsın bu düzende...Başak in şampiyon olduğu sezon üstüne bjk nin şampiyon olduğu sezon..Neler neler yaptılar bize ama maç bitiminde bırakalım bu işleri gs ne oynadı ki diyip bagliyorlardi..Bu sezon da aynısını yaptılar yine aynısını yapacaklar puan kaybettiğimiz maçlarda.. Bu yüzden medyadaki bu saçma fb düzenini kirmamız lazım yoksa 1 sene şampiyon olursun ertesi sezon ilk sallantida mahvolur gidersin..
Bu gün maçı kaybettirmek için ekstra çaba harcadı. Kaleyi tutan gol olacaktı neredeyse neyse ki savunma iyi kalecilik yaptı.MHY'nin sayilmayan golunde Ertac'a dikkat ettiniz mi? Boyu Wiki'ye gore 1.88 ve tamamen kapadigi kosede top ustunden geciyor.
Cok cabaladi bugun ama basaramadi.