SL 22/23 H:22 | Adana Demirspor 1-1 Fenerbahçe | MS | 2 Şubat

Erden Timur sözünü tutmali ve tartışmalı pozisyonları her hafta hakemle.degerlendirme olayını yapmalı,lafta kalmamali böyle seyler
Renktaş o iş olmuyor ne yazık ki. Yayıncı pislikler görüntüleri vermediler. Hatta bununla ilgili bizimkilerin açıklama yaptığını da hatırlıyorum.

Maçı izlemedim. Maç sonu önemli pozisyonlara baktım ve nutkum tutuldu. 90+10'daki faul dışında bir tane bariz hata yok. O kadar alışmışlar ki kollanmaya, biraz rakibin hakkını verdiklerinde şirazeleri kaydı. Ceza sahasında en az 5 tane kendini yere atma var. Haftalardır top oynamıyorlar. Ha hu ile maç alıyorlar. Geçsinler bu operasyon ayaklarını. Maçın hakeminin Ali Palabıyık olması da ilahi bir tokat resmen.

Hasta bunlar, şu an bjkliler fenerliler birlik oldular, bizim hakemlerle farkı açtığımız algısı yapıyorlar her yerde

Alanya maçında palabıyığa aşık olan adamlara bak

Bunların dertleri de hesapları da bu maç değil.

Yoksa Adana da pekala puan kaybı normal ki biz de penaltılarımız verilmedi vs üç puanı kaçırdık bu sene orda.

Dertleri Alanya maçı sonrasında bizim aleyhimize hataların azalması, bakın kesilmesi demiyorum. Azalması sadece.

Kendileri o süreçte daha 2-3 haftada aldıklarına bakmadan her maç o şekilde doğramalı olsun istiyorlar.

Hesapları da Lale Orta bunu yapar ama üzerinde kurduğumuz baskıyı kırmak için gerekçe lazımdı. Onu parlatıyorlar ondan.

Bu maç bi halt varsa Altay kırmızı görmemiş.

Önümüzde ki haftalarda Trabzon maçı başta takım 2012-2013 ve 2018-2019 ruhu ile hareket etmeli. Hakem olarak olmasa da geri dönüş olarak bunu gösterdik.

Ama Alanya tarzı yönetimler olacak bu kesin.

İnşallah algılarını yine Galatasaray iade edecektir.

"Benim pozisyonumla ilgili kural bu sene gelmiş, öyle söylediler.''

Herif maçtan sonra çıkmış el pozisyonu için bunu demiş hala el var mı yok mu göremiyoruz diye yorumlayan eski hakemler var. Varmış işte?

Video paylaşmış bir de kendi kendini yalanlıyor MAL

Medyada yine milli takım maç kaybetmiş gibi bir hava var...Suratlar bes karış çünkü yüzde 90 i fenerli..

Biz bu sene şampiyon oluruz ama bu medya düzeni devam ettikçe bunu devam ettirmeyiz çünkü her sezon böyle domine edemezsin biraz daha kafa kafaya olsan mümkün değil şampiyon olamazsın bu düzende...Başak in şampiyon olduğu sezon üstüne bjk nin şampiyon olduğu sezon..Neler neler yaptılar bize ama maç bitiminde bırakalım bu işleri gs ne oynadı ki diyip bagliyorlardi..Bu sezon da aynısını yaptılar yine aynısını yapacaklar puan kaybettiğimiz maçlarda.. Bu yüzden medyadaki bu saçma fb düzenini kirmamız lazım yoksa 1 sene şampiyon olursun ertesi sezon ilk sallantida mahvolur gidersin..

Tinercilere biz hediye ettik. Maç 2-0 yakalamışsın onları öyle o 3ü atacaksın. Bizimkiler rahat rahat devam etti. 1 golle kaçtı şampiyonluk

MHY'nin sayilmayan golunde Ertac'a dikkat ettiniz mi? Boyu Wiki'ye gore 1.88 ve tamamen kapadigi kosede top ustunden geciyor.
Cok cabaladi bugun ama basaramadi.
Bu gün maçı kaybettirmek için ekstra çaba harcadı. Kaleyi tutan gol olacaktı neredeyse neyse ki savunma iyi kalecilik yaptı.

Geri
Üst Alt