- 25 Ocak 2010
- 52.900
- 38.358
- 3.763
bülent haddini aşmaya başladı
amerikan futboluna penaltı çalmadı dedi az önce
amerikan futboluna penaltı çalmadı dedi az önce
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allah belalarını vermeli o yüzden.yazık gerçekten. 1-2 saattir sosyal medyada yazılanları okuyorum, okan buruğun çocuğuna küfür edenler mi dersin, çocuğun hastalığını ortaya atanlar mı dersin, milletin eşine, ailesine küfür eden mi dersin, futbolcuların ölmesini dileyen mi dersin...
bizim taraftarlarda böyle birini görsem suratına tükürürüm. bizim katledildiğimiz maçlarda böyle şeyler yazan taraftarımız var mı gerçekten?
eğer varsa onlara gs'nin ne olduğunu anlatmak gerekiyor. gs bir his takımıdır, kalbinde fitne fesat olmayan insanların takımıdır. ben beyoğlunda kaç tane hakem tarafından doğrandığımız maç izledim, hiçbirinde böyle salt kötülük düşünen insanlar görmedim.
sözde rakibimiz olacak camia taraftarlarının çoğunluğu dümdüz kötü insanlar. bu sebeple futbol içinde dönen pisliklerde hep kendi camialarının anılması tabi ki tesadüf değil, çünkü kötüler.
bu herifler kendi stadlarına seni seveni de sevmiyoruz gibi direk kin ve nefret körükleyen bir pankart astı ve yönetimleri buna izin verdi. hiç tanımadığı bir insandan sırf gsli olduğu nefret edecek karakterdeki bir insan hayatı boyunca üzülmeye mahkumdur.