SL 22/23 H:22 | Adana Demirspor 1-1 Fenerbahçe | MS | 2 Şubat

Bu sene o sene hevesi bi taraflarına girmek üzere diye hepsi ayrı ayrı ağlıyor. Rıdvanı ağzım açık izledim

Deniz Çoban: "Top düştükten sonra ele temas görüyorum. Görüşüm, doğru."

Fb Space odası:”Bu kulüp generallerin, paşaların kulübüydü. Bu düdükler çalamazdı lan bunlar korkudan. O düdüğü bir tarafına sokardı.”

Görüldüğü gibi adamlar adil maç peşinde falan değil. Askerler, politikacılar falan bizim takımı tutardı, bu sayede maçları kotardık gibi anlam çıkıyor.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Genç dimağlar bilmez işte biz neler çektik taa ki Terim’li döneme kadar. O travmaları da oradan geliyor koca koca adamlar Koç’a “bizi Terim’den kurtar” diye alkış tempo tuttular daha önceki sene ve başarılı da oldular.

Bu maç klasik seviyede hataların olduğu bir maç. Bir Alanya maçı değil mesela. Ama işte şimdiden yangın yapıyorlar ki sonraki maçlar için baskı olsun. Yemezler olm.

batshuayi'nin penaltı beklediği 2. pozisyon
deniz coban: penalti
bülent y: penaltı

Barış Alper'i kayseri maçında iptal edilen gölüne ne demişti bu objektif ekip

heralde doğru karar ya top uzaydan geliyo kontrol edemior koluna çarpıo top yumuşuyo ve o şekilde kontrol edebilio o zmn herkes topu koluna değip önünde kalıcak şekilde karşılar bi mhy mı akıllı . lavuklar yha
yerden seken topun öyle önünde kalmasi zor. el dogru gibi geldi bana.

heralde doğru karar ya top uzaydan geliyo kontrol edemior koluna çarpıo top yumuşuyo ve o şekilde kontrol edebilio o zmn herkes topu koluna değip önünde kalıcak şekilde karşılar bi mhy mı akıllı . lavuklar yha
"benim el kuralı yeni gelmiş bu sene."

demiş keko itiraf etmiş zaten zaahahahahahah

Geri
Üst Alt