SL 22/23 H:22 | Adana Demirspor 1-1 Fenerbahçe | MS | 2 Şubat

Ekli dosyayı görüntüle 190928

Müge anlıda

Veveveve eveveve eveve yaparak yıllardır havantadan milyonları götürdün psikolog bozuntusu..

Geri bas..

Hayatınız yalan..

20 puan olması gereken fark 6 oldu diye yapmadığınız artistlik kalmadı
Malın teki, futbolu bildiğini bile zannetmiyorum. Böyle tipler sosyal medyada yangın varsa konuya bile bakmadan destek çıkar.

23' Batshuayi'nin penaltı beklediği pozisyon: Bülent Yıldırım: "Penaltı yok." Deniz Çoban: "Penaltı yok." (beIN Sports)

Keşke kupada eşleşseydik, 4-5 tane saplar en azından 10 15 gün kafa dinlerdik Türk halkı olarak.

ulan herifler her pozisyonda atmış kendini
ilk yarı 4 tane penalti bekledikleri pozisyon var
sadece birine p6 dediler

Sakin kafayla tüm konuşmaları dinleyince ,öfkeyle hakeme laf ederken bazı yaptıkları şaibeli seyleride itiraf etmişler ama tehdit dilini kullananlar özellikle ceza alacakmi bakalim

Her yerde ağlıyorlar. Jesus gözlük işareti yaptı ( görmüyor musun dedi hakeme) kırmızı gördü. Neymiş hakem Portekizce mi biliyor da kırmızı göstermiş.

Ndiaye ve Onyekuru'da ki hırsı anlamıyorum diyen Ridvan Dilmen. Şaka mısınız siz? Yatmalarini falan mi bekliyordunuz? Psikolojisi o kadar bozulmuş ki ne dediğini fark etmiyor.

Satılmış medya hep bir agizdan konuşuyor. Maçı izleyemedim ama Altay'i atmamış hakem. Bunu da konuştunuz mu?

samet'in p6 bekledigi pozisyona da p6 dediler
cidden aptal mı bunlar yaw

yazık gerçekten. 1-2 saattir sosyal medyada yazılanları okuyorum, okan buruğun çocuğuna küfür edenler mi dersin, çocuğun hastalığını ortaya atanlar mı dersin, milletin eşine, ailesine küfür eden mi dersin, futbolcuların ölmesini dileyen mi dersin...

bizim taraftarlarda böyle birini görsem suratına tükürürüm. bizim katledildiğimiz maçlarda böyle şeyler yazan taraftarımız var mı gerçekten?

eğer varsa onlara gs'nin ne olduğunu anlatmak gerekiyor. gs bir his takımıdır, kalbinde fitne fesat olmayan insanların takımıdır. ben beyoğlunda kaç tane hakem tarafından doğrandığımız maç izledim, hiçbirinde böyle salt kötülük düşünen insanlar görmedim.

sözde rakibimiz olacak camia taraftarlarının çoğunluğu dümdüz kötü insanlar. bu sebeple futbol içinde dönen pisliklerde hep kendi camialarının anılması tabi ki tesadüf değil, çünkü kötüler.

bu herifler kendi stadlarına seni seveni de sevmiyoruz gibi direk kin ve nefret körükleyen bir pankart astı ve yönetimleri buna izin verdi. hiç tanımadığı bir insandan sırf gsli olduğu nefret edecek karakterdeki bir insan hayatı boyunca üzülmeye mahkumdur.

Geri
Üst Alt