- 18 Mayıs 2011
- 19.333
- 10.156
- 1.688
Penaltıyı izlemedim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mac ile ilgili yorumum ;
O kaleciye de penenkayla haddini bildirdiya içimin yağı eridiIcardi panenkayi attiktan sonra. Akli flash gibi hemen topu almaya gidiyor. Zaman kayip etmemek icin. Cok soguk kanli ve zekali. Zaten oynadigi oynattigi futboldan belli.
Trabzon maçından korkmuyorum. Bu maç ile ilgili sıkıntım vardı, az kalsın korktuğum olacaktı. Trabzon maçı böyle olmaz.Trabzon’a böyle oynarsak yeniliriz
E.Taşdemir denen oyuncu oynamayacağı için yeneriz.Trabzon’a böyle oynarsak yeniliriz
Yemin ederim melo v2 adam ya üstüne bazı yönleri melodan daha iyiUlan toreyra, yerde sürünürken topa kafayla müdahele ettin ya![]()
Kesinlikle öyle renktaş özellikle tam saha kapanan takımlara karşı kerem çok etkisiz kalıyor bize sırtı dönük top alabilecek çalım atabilen bir kanat şart şu maça net Nwakaeme gibi adam lazımdı
Hersey kusursuz olacak diye bisey yok.Pozisyonda vercen golde yiyecen puanda kaybetcen onemli olan lig sonunda ipi goguslemek.Bos negatiflik kasmayalim.Savunma anlaminda toparlanmaliyiz. Son iki mac cok fazla pozisyon veriyoruz.
Ben de diyorum,bu kadar sığır yetiştiricileri olduğu halde et fiyatları niye düşmüyor!..Bu E.Taşdemir denen dallamayı bu takıma alan,alınmasına vesile olan,oynatan,takımda tutup takından kovmayan kim varsa futboldan anlamıyordur.
Böyle bir rezalet olur mu ya?
Milyonlarca taraftarı üzmeye ne hakkınız var?
Beyler şampiyonluk habercisi bir galibiyet oldu. Tebrikler Aslanlar ama şu içerideki maçlarda çok zorlanıyoruz bir çözüm artık