⚽ SL 22/23 H:22 | Galatasaray 3-2 Ümraniyespor | MS | 1 Şubat

Kesinlikle öyle renktaş özellikle tam saha kapanan takımlara karşı kerem çok etkisiz kalıyor bize sırtı dönük top alabilecek çalım atabilen bir kanat şart şu maça net Nwakaeme gibi adam lazımdı

Ben istedim açıkçası o adamı alınsın diye 1+1 kontrat ile. Bulunur ama bu tarz bir adam illa ki. Bakalım biraz daha süre var

golden sonra resmen sevgi ptlamasi yasadik ya muhtesem bir andi

şimdi hatırlayamadım ama ikinci yarıdada goller kaçırdık.gomis 2 tane,yunus bitane kaçırdı

Bu E.Taşdemir denen dallamayı bu takıma alan,alınmasına vesile olan,oynatan,takımda tutup takından kovmayan kim varsa futboldan anlamıyordur.
Böyle bir rezalet olur mu ya?
Milyonlarca taraftarı üzmeye ne hakkınız var?
Ben de diyorum,bu kadar sığır yetiştiricileri olduğu halde et fiyatları niye düşmüyor!..

Takimda net bir yorgunluk göze çarpıyor. Oliveira, Nelson, Mertens, Kerem ve Boey'de fiziksel sıkıntılar başladı. Son periyoda diri girmeleri için biraz dinlendirmek gerekebilir.

Beyler şampiyonluk habercisi bir galibiyet oldu. Tebrikler Aslanlar ama şu içerideki maçlarda çok zorlanıyoruz bir çözüm artık

Reis çözüm çok basit..

Orta saha ve kanat olmak üzere ilk 11 ‘e iki adet hızlı,tempolu oyuncu.
Oli veya mertensten biri kesilecek.Kanatta sağ tarafa alınacak.

Bunun dışında top rakipteyken yapılan takım savunmasına ve saha yayılışına kesinlikle el atmalı okan buruk.Ayrıca iç sahada hemen gol atacağız diye çok panik yapıyoruz.

Bence sorunlarımız bunlar.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

türk futbolcularla yabancı futbolcuların temel farkını gösteren belgesel gibi maç oldu... bu fark kayıtsız şartsız "İlk top kontrolüdür" bu maçta çok göze battı

Geri
Üst Alt