Ergün Çolak
Sarı Üye
- 12 Şubat 2019
- 187
- 169
- 238
Emreyi bir daha galatasaray kulübünün kapısından içeri bile sokmayın, koyun cebine para, 5 tane de koyun alıp yollayın köyüne çobanlık yapsın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ekaterinburg kurardı bunların bu sene kurduğu kadroyu. Rakipte görünmüyor alacaklar yapacak bir şey yok.Gruda varsa onlar alır herhalde. Yaman bir herifti diye hatırlıyom. Fb de yine iyi birini almış işi şansa bırakmıyorlar.
Onun ben karakterini...Tugaya göre Ümraniye şanssızdi ama. :s
Tugaya göre Ümraniye şanssızdi ama. :s
şanssızlardı aslında avarel yerine topa düzgün vuran biri olsa yanmışdık.
yine kazanirdik reis. bir kaç pozisyona girdiler ama oyun hakimiyeti ikinci yarıda bizdeydi
Son iki maçı çalıştığım için izleyemedim o yüzden iki maçıda forumdan takip etim.Fakat ya bazıları totem yapıyor yada Galatasaray görünümlü şeref yoksunu haysiyetsiz onursuz bir takım üyeler özellikle moral bozucu yorumlar atyıro ve bu yorumları skor kritikken ve gerideyken atıyorlar.Totem yapan Renktaşlarımıza sözüm yok tabiki ama sırf insanların moralini bozmak için aslında Galatasaraylı olmayıp şikeci taraftarı olanlara ceza almamak için o küfürleri yazmayacam ama bilinki yazmasakta hayal dünyanızı zorlayacak küfürler ediyorum sizlere

LUCAS TORREİRA TARTIŞMASIZ MAÇIN ADAMI. MELODAN FALAN DA ÇOK DAHA İYİ ÖN LİBERO PERFORMANSI VERDİ. MAURO İCARDİ ÇIKTI VE TAKIMI KURTARAN HARİKA GOLLER ATTI VE LİGİN SEFİRİ OLDUĞUNU GÖSTERDİ. MAÇIN DİĞER STARI İSE ABDÜLKERİM BARDAKCI OLDU 1 GOL 1 ASİST BEN DAHA FAZLA EDERİM DEDİ YERLİ VAN DİJK. BOEYDE UÇTU KLASİK. BU TAKIMIN SOL BEKİ KAZIMCANDIR. TEBRİKLER GALATASARAYIM