⚽ SL 22/23 H:22 | Galatasaray 3-2 Ümraniyespor | MS | 1 Şubat

İç saha oyunumuz kötü, hep diyoruz bunu

Maçlar oynanmadan kazanılmaz

Transfer dönemi bitmeden bariz eksikler umarım giderkir

Yeniden tercume edersek; ic sahada bize kapaniyorlar ve kapanip kontra duzeninde iyi cikislar yapabilen takimlar (klasik Anadolu taktigi diyelim) basimizi agritiyor. Buna cozum bulmamiz gerekiyor.

Cozum: adam eksiltecek oyuncu sayisinda artis, dribling yapan guclu bir kanat oyuncusu ve/veya sut/duran top ile kilit acacak ayni zamanda adam eksiltebilecek bir isim ortasahaya.

Inceliyorlar simdi, penalti kacsaydi tekrar edilecekti muhtemelen :) baya ihlal ve hata var.

Bu maç zor geçtiği için kendimize gelmemiz için güzel bir tokat oldu hem de kazanıp üç puan aldık

Gaziantep Hatay Alanya Ankaragücü deplasmanları var zor gözüken özellikle Antep şuan formda hamsilerden sonra onlarla oynayacağız.hamsiler ve Antepi yenersek büyük ni fark açılır
Deplasman maclari icerdekinden daha rahat daha iyi oynuyoruz. Ben icerdeki maclardan korkmaya basladim. Takim tribunlerden strese mi kapiliyo ne anlamadim cok aceleci oynuyoruz icerde

Kötü oynadığımızı düşünmüyorum geçiş savunmasını yapamadık onun haricinde gayet iyiydik

Ümraniye madem bu kadar oynayabiliyodun niye sonuncusunuz lan adamlar neredeyse bireysel hata yapmadı, pasları filan düzgün attılar izlediğim kadarıyla ilginçler gerçekten.

Geri
Üst Alt