Melih Peker
Şef Gümüş Kıvrım
- 21 Ocak 2010
- 70.080
- 48.593
- 4.843
Avcıyı sepetler yollarızAvcı da buna göre bir plan kurgular yüksek ihtimal,önlem şart kesinlikle. Bu sefer vuran Avanou değil Bakasetas olacak bir de.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Avcıyı sepetler yollarızAvcı da buna göre bir plan kurgular yüksek ihtimal,önlem şart kesinlikle. Bu sefer vuran Avanou değil Bakasetas olacak bir de.
İç saha oyunumuz kötü, hep diyoruz bunu
Maçlar oynanmadan kazanılmaz
Transfer dönemi bitmeden bariz eksikler umarım giderkir
Yallah forumfbyeBeyler bizim penalti dogru mu ele degmiyor sanki
Rts kazanan daima haklidir. Vardir okan hocamin bir bildigi deyip geçelimyunustan ziyade mata tercihi cok yanlıs onun yerıne miço yada berkan girmeliydi bence
Deplasman maclari icerdekinden daha rahat daha iyi oynuyoruz. Ben icerdeki maclardan korkmaya basladim. Takim tribunlerden strese mi kapiliyo ne anlamadim cok aceleci oynuyoruz icerdeGaziantep Hatay Alanya Ankaragücü deplasmanları var zor gözüken özellikle Antep şuan formda hamsilerden sonra onlarla oynayacağız.hamsiler ve Antepi yenersek büyük ni fark açılır
Kadınlarda Eurocup'ı alır mıyız. Favorilerden birini eledik. Daha güçlüsü war mıKötü oynadık dediğimiz maçta bile 12'si isabetli 30 şut var bu standartı bulmak güzel.