⚽ SL 22/23 H:22 | Galatasaray 3-2 Ümraniyespor | MS | 1 Şubat

Sorun 1-2 olması değil, 3-2 de yaparız 4-2 de olur ama sahada defansif aksiyon almada o kadar sıkıntılıyız ki her an gol yiyebilecekmişiz gibi hissettiriyor takım. Umarım ikinci yarıya daha sakin ve konsantre başlarız.

Stadyuma giden arkadaşları dışarı alalım.

Emre çok kötü. Defans yapamadığı gibi birçok hücumu da heba etti.

Sergio ortalıkta yok.

Toriera hava toplarında etkisiz boyundan dolayı. Birkaç defa topu oraya indirdiler.

Alacağız bu maçı. Su topu kaleye bir sokamadılar.

Emre ve Keremin acilen çıkması gerekiyor. Bok gibi oynuyorlar.

Vallahi bu maçı bende çok kolay görüyordum 7 atarız falanda dedim pişman da değilim koskoca Lider Galatasaray bu. ümraniye ye 5 atarız diyemeyeceksem nerede konuşacağım Allah Allah. Şikecilerin maçı gelir amar büyük konuşmayalım sivasa gideriz zor maç aman susun lig sonuncusu gelir sakın 5 atarız demeyin sıkıntı. Nesi sıkıntı ya ümraniye bu kazansınlar bir zahmet vallahi sinir oldum.

Böyle maçlar kendi kahramanını yaratır. Hemen her şeye sövmeye de ne meraklısınız yav.

Maç bitmedi panik yapmaya gerek yok. Çok geç kalmadan gol atmalıyız.

ilk golü hakem verdi adamlara ikinciyi Emre hediye etti sağlık olsun 2.yarı orta sahaya Oliveira yerine berkan kanata kerem yerine yunus sol beke dubois geçsin toplar takım

Torreira güzel hoş önde basıyor ama geriye koşmuyor. Adamlar orta ile ceza sahasında karşı karşıya pozisyon buluyor, Torreira ceza sahasının 5 metre dışında geziyor.

Geri
Üst Alt