⚽ SL 22/23 H:22 | Galatasaray 3-2 Ümraniyespor | MS | 1 Şubat

Verilmeyen penaltıya bak, çıldırdım resmen. Tiyatro izlemeye devam ediyoruz.

Klasik bizi kenarlara itiyorlar,DeBoe ve Barış Alper girip fişi çekebilir.Son dakikalarda 3'ü atıp kazanırız.Ama hep stres.Neyseki sonraki maç büyük bir takımla.

Top olivieraya geldiğinde acayip basıyor 3 oyuncu.
Emre t asla bu takım seviyesinde değil ne diye Sivas’a gitmedi hayret
2 gol de onun tarafından geldi üstüne bütün pozisyonlar oradan geldi.
Kazımcan girer büyük ihtimal.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kendi sahanda da lig sonuncusuna puan vermezsin yav

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yahu reis ne sonuncusu..Sonda olduğuna bakma takımlar arasında çok fark yok..

Biz çoğu iç saha maçında bu sinyalleri veriyoruz.Hemde çok kötü veriyoruz.Hala transfer yapılacak.
Deplasmanda daha çok boş alan buluyoruz ve iç saha gibi haldır haldır saldırmıyoruz.İyi takımlara karşı hep farklı galibiyetler aldık.nedeni çok basit .Boş alan bulduk ve kazanma zorunluluğumuz yoktu.

Israrla söylüyoruz bize özellikl iç sahada etkili olmak için hızlı topla kateden adamlar lazım diyoruz.
Bunlarda kanat ve orta saha..

Oli ve mertens çok aksıyor.Kanatlar kapalı savunmaya karşı fark yaratamıyor..Kağnı gibi takımız onun sıkıntısını çekiyoruz.birde bunun üstüne kötü bir takım savunması olunca bu sonuç çıkıyor.

Emre taşdemir devede kulak yahu..Evet bu adamın Galatasarayda oynamadı kepazeliktir.Ama bizim sorunumuz çok daha büyük.

Arkadaş maç başlıyor bu ne paniktir.Nasıl bir sahaya yayılıştır bu.Amatörde böyle sahaya yayılma olmaz.Rakip oyuncular bu kadar rahat sahamızda nasıl cirit atarlar.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Her hangi bi lig maci olsun emreye yapilan hareket penalti calinir ve o gol iptal olur, o kural birtek bizde islemiyor.

70'e kadar maç kötü giderse Gomis girip Ümraniye'yi bombalayacaktır. Sakin olalım.

gttekin suratını görmemek için yayın kapattırdılar bana

Fn5jwCnWAA8wuXm

Rakip sol ayağıyla çeliyor
Başka da hiçbir açıdan göstermediler şu pozisyonu, tersten gösterse kabak gibi görünecek çünlü

Bize karşı canını dişine takan takımlar (Hatay, Ankaragücü, Ümraniye vs vs) başka maçlarda resmen antreman gibi oynuyor. Büyük takıma karşı oynama motivasyunumudur başka birşey midir anlamadım.

Geri
Üst Alt