⚽ SL 22/23 H:22 | Galatasaray 3-2 Ümraniyespor | MS | 1 Şubat

Fenerbahçe puan kaybetmedikçe her maça final olarak bakıyoruz haliyle.

Bu sene hepimizin gözü önünde resmen şike yapılıyor. Bu seneki şampiyonluk için gerekirse futbolculara ekstra prim verilsin.

Kampanyalar yapılsın, taraftar destek olur. Tüm gelirleri Galatasaray'a bağılamak şartıyla, Onlyfans açıp soyunmaya bile razıyım!

Hakemin ince ince kıyım yapacağı maç olacak. Klavyelerimizi mhk ye dogrulttuk bekliyoruz.

Mertens dinlendirilebilir

6gaf257.png

Sen sarıyla kırmızı
Kalbimizin yıldızı
Şampiyon ol cimbombom
Al bizim canımızı
&&&&&&
14 senelik çile bitsin artık bu sene..
&&&&&&
Adanmış hayatların umudu...
&&&&&&

Evet arkadaşlar bunlar nedir ve ne alaka diyeceksiniz. Bunlar benim en sevdiğim Galatasaray tezahüratlarıdır. Yıllarca televizyonlarda, maçlarda, videolarda çığlık çığlığa söylenen bu nidaları dinledik. Artık zamanı geldi... 29 yaşındayım hep Anadolu'da yaşadım ve ilk kez stadımızda maç izlemeye gideceğim. Belki bu tezahüratlar şu an popüler değil ama o ruhu yaşamak da yeter. Umarım takıma şans getiririm.

Hedef 23

G702 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mertens Okan'ın en çok tuttuğu adam. Maç eksiği olduğu Giresun Ümraniye maçlarından sonra tüm maçlarda ilk 11 oynattı
Ama bence dinlendirilmeli. 3 ay sonra 36 yasina girecek mertens, bu mac temposunu kaldiramayabilir. Zaten maclarda cok efor sarfeden birisi. Pazar günü de zorlu bir ts maci var.
Ha yerine matayi degil, yunusu oynatirdim ben.

Muslera
Boey Nelsson Abdül Emre
Torreira Oliveira
Rashica Mata Kerem
Icardi

Bence de Mertens bu maç yedek başlayabilir. Biraz dinlensin TS maçı öncesi.

1-0 olsun bizim olsun

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Ava Çıkan Genç Aslanlar Avlandı! 1-2

Adsız.png

4 gün sonra Ts maçı var 60a kadar skoru alıp mertens,oliveira,icardi gibi kilit isimleri dinlendirmemiz lazım

Geri
Üst Alt