⚽ SL 22/23 H:22 | Galatasaray 3-2 Ümraniyespor | MS | 1 Şubat

Skoru bulursak Mertens ve İcardi erkenden kenara alınmalı bu tarz maçlarda artık Yunus devreye girmeli yarım sezondur verim alamadık artık sırası geldi aslında Yusuf Demir zamanıydı ama çocuk her ne sebeptense aylardır kendini bulamadı ...

Bu maç kazımcan veya emre taşdemirle oynayalım, ts maçına dubois başlasın bana güven veriyor o adam sahada.

Rotasyonu fazla abartıp sıkıntı yaşamamak gerek netice de Fenerbahçe deplasmanında aldığımız galibiyette 3 puan bu maçta aldığımız galibiyette ...

Ne rotasyonu? Tarihimizin en önemli maclarindan 1inde rotasyon dusunulemez. En önemli mac önundeki ilk mactir. Tam kadro cikip gerekeni yapmaliyiz

Yunus ' un asla ilk 11 oynamaması lazım. Yedekten girince yorulmuş takım üzerine daha rahat atak yapabiliyor.

Diğer türlü kitleniyor oyun. İlk 10 haftayı hatırlayın.

Ne zamanki raşit orda çizgiyi kullanmaya başladı. Rakiplerin önlem alması zorlaştı. Bide olaya önlü arkalı olarak bakmak lazım.

Boey raşitle daha uyumlu gözüküyor elbette.

O yüzden 3.yerliyi ne yazık ki Dubois gol atmasına rağben sol bekte kullanacağız.

Emre veya Kazımcan oynar gibi duruyor.
bunu bir tek yunusla açıklamak aşırı saçma, sanki takım çok iyiydi de yunus yüzünden kitleniyordu.

seri bitmeyecek gibi düşünen arkadaşlar
batmaz denilen titanik battı
yıkılmaz denilen roma yıkıldı

yapmayın etmeyin eylemeyin

Bencede mantikli olabilir

Nando
Dubois nelsson abdul kazim
Oliveira Berkan
Rashica Mertens Baris
Icardi

Kerem sari cezali olmaz, boey bi istirahat eder + torreira ile. Kazim da alisir yine

jygwq9pv.jpg

Alın rotasyon.Bu kadroyla yenersek herkese gözdağı veririz.bu takım yener ümraniyeyi.:D

İzlediğim maç önü videolarına göre;

Göbekten atak yapmalıyız
Kanatlardan havadan orta açmamalıyız. Ümraniye en çok hava topu karşılayan takımı
Duran topa dikkat etmeliyiz

Maça gelemeyen kombinesini kulübe veya bir başkasına devr etmeyi unutmasın lütfen.

Spor tarihinin en mühim ve zor müsabakası olarak görüyorum. Bu yüzden puan kaybı bekliyorum.

Rotasyonu abartmamak gerek aldığımız her galibiyet 3 puan getiriyor sen yedek takımla kazanmışsın deyip de 4 puan vermezler sıradaki maç en önemli maçtır anlayışı ile oynamak gerek şu ana kadar bunu gayet iyi yaptık umarım aynı şekilde devam ederiz ...

Geri
Üst Alt