Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 31.193
- 8.818
- 2.518
Düşünsenize bunu da ts maçını da kaybediyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sonunda gerçek cimbomlu yorumu görebildiğime sevindim. Daha maç bitmeden ağlamaya başlıyor millet sinir bozucu bir vaziyet.çok rahatım, çayımı yudumluyorum.
3 gol atarız ikinci yarı
SM-A515F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ikisi sonradan oyuna girdi,digeri oynamadiUmraniye bize gösterdi mucadeleyi her mac gosterse. Sonuncu sirada olmazdi. Fb macinda avounou, geraldo, epureanu nerdeydi ?
SM-G991B cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sabah böyle bir girdi yazmış idim; özellikle seri yakalayan bir takım ve bu takım lider ise baskı ciddi etkileyebiliyor; o yüzden hiç bir maç kolay olmayacaktır. Bu maçtan 3 puan ile ayrılmayı başarabilir isek bir direnç noktasını kırmış olacağız diye düşünüyorum, bu yüzden galibiyet çok elzem ve bence maçı çevirebiliriz. Konsantrasyon, elimizde önemli bir 45 dakika var!Bir seriden sonra her maç normal olarak bir baskı olacaktır, özellikle lider iken. Her maç çok zor; %100 konsantre olmalıyız. Kolay bir maç olmayacaktır.
Bu maç gösterdi ki bizim net olarak
Rashica ve Sergio'yu yedekleyecek değil kesecek isimleri almamız lazım
Tepki olmasın diye 25 dakika beklenmez abi. Eğer öyle düşündüyse 2. Golu yedik bu yüzden.Ben olsam emreyi daha maçın 20. dakikasında çıkarırdım. Okan hocada muhtemelen tepki yemesin diye 2. yarıya bıraktı değişikliği
Kına lazım mı?Düşünsenize bunu da ts maçını da kaybediyoruz
Onu da yenecegiz mecburHakemin şerefsiz olduğunu göz ardı etmeyelim.