- 3 Temmuz 2012
- 133.858
- 80.736
- 5.198
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Herkes kolay gececek sandi. Gsc biraz alçak dan uçun kardeşim
Sezonun en kritik maçı
Çok iyi oynadılar bence. Bu ligde kolay rakip yok lafı çok doğru. Ciddiyeti bir an bile elden bırakmamak lazımaçık konuşalım iyi oynamadık ümraniye delik deşik etti bunlarda nasıl son sırada anlamadım
Goooooooooooooooooool
goooooooooooooooooolllllllllllllllgoooooooooooooooooolllllllllllllllgoooooooooooooooooolllllllllllllllgoooooooooooooooooolllllllllllllllgoooooooooooooooooolllllllllllllllgoooooooooooooooooolllllllllllllllgoooooooooooooooooolllllllllllllllgoooooooooooooooooolllllllllllllllgoooooooooooooooooolllllllllllllllgoooooooooooooooooolllllllllllllllgoooooooooooooooooolllllllllllllllgoooooooooooooooooolllllllllllllllgoooooooooooooooooolllllllllllllllgoooooooooooooooooolllllllllllllllgoooooooooooooooooolllllllllllllllgoooooooooooooooooolllllllllllllllgoooooooooooooooooolllllllllllllllgoooooooooooooooooolllllllllllllllgoooooooooooooooooolllllllllllllllgoooooooooooooooooolllllllllllllllgoooooooooooooooooolllllllllllllllgoooooooooooooooooolllllllllllllllgoooooooooooooooooolllllllllllllllgoooooooooooooooooolllllllllllllllgoooooooooooooooooolllllllllllllllgoooooooooooooooooolllllllllllllllgoooooooooooooooooolllllllllllllllgoooooooooooooooooolllllllllllllllgoooooooooooooooooolllllllllllllllgoooooooooooooooooolllllllllllllllgoooooooooooooooooolllllllllllllllgoooooooooooooooooolllllllllllllll
Açık konuşayım aslında iyi bir oyun olacakken 2 3 kişinin düşük performansı oyunu tamamen aleyhimize döndürdü. Oynadığımız oyun tamamen 11 kişinin görevini yapmasıyla iyi oluyor. Emre batırırsa Sergio adam takip etmezse rashica etkili olamzsa ilk yarıdaki gibi oluyor işte.açık konuşalım iyi oynamadık ümraniye delik deşik etti bunlarda nasıl son sırada anlamadım
Araya hatırlı kişileri sokarsa g.te gelmeyelim.E.Taşdemir denen oyuncu oynamayacağı için yeneriz.
Zemini suladı bizimkiler devre arasında İkinci yarı kalemizi suladılar
macı evde ızlemen ıcın gereken ne varsa yapacagızZemini suladı bizimkiler devre arasında İkinci yarı kalemizi suladılar
çok şey kaçırdın o an renkdaşPenaltıyı izlemedim.
Bence İcardiyi aldık bizBu tugay iyice piçleşmiş icardinin böyle gol atması bonservisini arttırır, alamazlara getiriyor konuyu yavşak
Yaşlı adamım ben kalbim dayanmaz, kaçsa çocuklar bağırmamdan korkar diye diğer odaya geçtim.çok şey kaçırdın o an renkdaş
Istatistiklere bak bakalim kim kimi ezmiz size gore hic pozisyin vermeden butun maclari kazanacaz.Zaten butun maclari kazaniyoz ama pozisyonda vericez golde yiyecez.Maglupta olacaz.iyi oynadık diyorsan saygı duyarım
Kullandigim kelimeler nedir ya bir bak hocam o alaka iştekardeşim ilk yarı 4 yiyebilirdik ne alaka ne