SL 22/23 H:23 | Fenerbahçe 4-0 Konyaspor | MS | 25 Şubat

Konya 8 resmi maçtir maç kazanamiyor

Bu da demek oluyor ki

febem etli ekmegi yiyecektir

Bu utanmaz herifler her rakibin kendi dost kulübü Kasimpasa gibi olmasini istiyor.
Bir macta ayni oyuncudan 4 gol yiyen, hatta iki macta toplam 10 gol yiyen Kasimpasa.

Ama ligde her takim size yatmiyor iste.

Büyük takimlar ve büyük oynayan takimlara karsi bir sey yapamadilar.

Puan kayiplari:

Biz
Besiktas
Trabzonspor
Adana
Konya

Ve ilaveten sürpriz olarak ic sahada Ümraniye ve Giresun. Bu ikisi yüksek ihtimalle küme düsecek. Fener'e karsi akli selim, delikanli futbol oynayanlar puan aliyor.

Sehic
Ahmet Adil Calvo Guilherme
Soner Bouchalakis
Muric Cekici Michalak
Diouf

Muhammet sakat, Paz cezali. Amir ve Zymer gitti. Amilton 3 mactir kadroda yok. Konyaspor'un hamle gücü yok denecek kadar az.
Orta sahaya Olympiakos'tan kiralanan adamin derhal 11'e girmesi lazim.
Son 13 macta sadece 1 galibiyetleri var ve her gecen hafta asagilara düsüyorlar.

Fener icin kolay galibiyet görüyorum.

Kayseri deplasmanina bakmak lazim. Sonrasinda Farioli'nin Alanya'sini rahat gecerler zaten.​

Konyaspor mu daha güçlü ligin sonundaki Ümraniyespor mu daha güçlü diye sorsalar muhtemelen herkes Ümraniyespor daha güçlü der. Konyaspor'un şu geldiği nokta inanılmaz eğer transfer döneminde 1-2 hamle yapmazlarsa küme düşme potasında İstanbulspor sonrası en güçlü aday haline gelirler. Bu maçta puan alabilme ihtimalleri bile yok İstanbulspor'a bile bu kadar pozisyon veren takım fenerden 4-5-6 yer.

İlhan Palut varken kayıp beklediğim maçtı ama şu an gündem dolayısıyla çok emin olamıyorum, burada kazansalar bile jk, başak, ts ve bizimle maçları da gitti bile. Önlerindeki seneye baksınlar. 🥳

Ben GSmizin kaybedeceğini düşünmüyorum. En kötü beraberlik alırız kalan maçlarda, kazalar bile böyle olur. İnşallah olmaz da yenilgi bilmiyorum, çok doğranırsak bir ihtimal. Allah fırsat vermesin ona da!

Konyaspor mu daha güçlü ligin sonundaki Ümraniyespor mu daha güçlü diye sorsalar muhtemelen herkes Ümraniyespor daha güçlü der. Konyaspor'un şu geldiği nokta inanılmaz eğer transfer döneminde 1-2 hamle yapmazlarsa küme düşme potasında İstanbulspor sonrası en güçlü aday haline gelirler. Bu maçta puan alabilme ihtimalleri bile yok İstanbulspor'a bile bu kadar pozisyon veren takım fenerden 4-5-6 yer.
2 oyuncu ve Palut varken ihtimal olabilirdi ama Konyaspor'un geldigi nokta inanilir gibi degil.

Ligin sonunda oynayacaklari son iki Antalya ve Gaziantep ic saha maclarini ciddiye almiyorum. Her türlü yenerler.

O iki macin disinda kalan 5 ic saha maci: Konyaspor, Besiktas, Ankaragücü, Istanbulspor ve Trabzonspor. Konya ve Istanbulspor maclari bay haftasi gibi olur. Iki büyük mac güzel gececektir her türlü.

Ankaragücü'nden bir Ümraniye veya Giresun patlamasi olabilir. Futbol olarak hic istikrarli degiller ama günlerinde olduklari zaman iyi pas yapabiliyorlar.

Geri
Üst Alt