Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galibiyet önemli, skora çok bakmam ama mümkünse çok daha rahat maçlar izleyelim artıkAynen reis benimde öyleydi son kornerde yerimden kalktım ayaklarım boşaldı dışarı çıkınca
Edah Kaynakı unutma 15 bin kisi gelmez tsunami uyarısı var demişti mactan 1 saat evveldün bu saatlerde tsunami yaygarası koparan efe renktaşıma saygılar
Pozisyonları buldum net dediğim en az 3 4 pozisyon var onlardan 1 i girse keyfi izleyecektik maçıGalibiyet önemli, skora çok bakmam ama mümkünse çok daha rahat maçlar izleyelim artık![]()
Yanılmıyorsam soldan Kerem'in ortasında Hugo'nun sol eline çarptı.? hangi pozisyon
çarpmadı reis dikkatli baktım ama çarpmadı sanırım . duboıis attı sanırım pası ayağının dışıyla.Yanılmıyorsam soldan Kerem'in ortasında Hugo'nun sol eline çarptı.
Kesinlikle. Rakip ceza sahasına çok adamla geldiğimizde biraz daha sakin kalabilirsek onları da atacağız ama oraya gidince kanatlar çok saçmalıyor. Maçın sonlarında Icardi'nin topu alıp, ayağında tutup, oyunu soğutup, takımı rahatladığı bir sekans vardı, 90+ yapılması gereken buyken bizim genç kanatlar yardır yardır koşuyorPozisyonları buldum net dediğim en az 3 4 pozisyon var onlardan 1 i girse keyfi izleyecektik maçı
Şikecilere gözü kapalı verilecek penaltıydı. Dolayısıyla net penaltıydıçarpmadı reis dikkatli baktım ama çarpmadı sanırım . duboıis attı sanırım pası ayağının dışıyla.
adı üstünde şikeciŞikecilere gözü kapalı verilecek penaltıydı. Dolayısıyla net penaltıydı)