⚽ SL 22/23 H:23 | Galatasaray 2-1 Trabzonspor | MS | 5 Şubat

Futbolumuzu 10 üzerinden değerlendirelim

• Kullanılan toplam oy
    125
Kesinlikle kazanmaliyiz. Puan kayiplarini diger maclara saklamaliyiz. Mesela Ankara maci zorlu gecer. Hatta icerideki Adana, Basak maci filan da. Puan kaybi icin erken

Muslera
Boey Nelsson Abdul Dubois
Toreirra Berkan
Milot Mertens Barış
İcardi

Fb macini bilmiyorum, Taylan olmasa bizi yememezlerdi ama , bjk maçında da son dakika kazandi
Fb maçını da kazanıyolardı son Dklar'da Nwakaeme'nin şutu direkten döndü.Bu sene de Beşiktaş'a deplasmanda yenilmedi yanlış hatırlamıyosam maç 2-2 bitmişti..

Torreira Berkan hiç sağlıklı bir ikili değil, top bizde kalmaz bir kere

Bakesetas ve biraz Trezeg dışında bence bir şeyleri yok. İlk maçta Icardi gibi adam da yoktu. Ben bu adam olunca hiçbir maça olumsuz bakamıyorum. Çok iyi hava yakaladı, nazar değmesin. O böyle devam ettikçe bizi devirmek zor olacak. Keşke şu maça hızlı bir kanat fw olsaydı. Neyse artık...

Top bizde kaldığında iş yapamıyoruz üstüne geçişleri savunamiyoruz zaten hayrimiza olabilir kısacası bizde olmaması

Top bizde kalmaz, topun peşinden koşarız sürekli, tıpkı İstanbul tıpkı Ankaragücü maçının belli anları gibi, hadi diyelim geçiş kovaladın, bu pasları Berkan mi atacak yoksa Lucas mi ?

agresif tribün boğmak lazım çok iş düşüyor

2 tane bilet aldim nef arenadaki karaborsacilardan yuh yani feci fiyatlar

Top bizde kalmaz, topun peşinden koşarız sürekli, tıpkı İstanbul tıpkı Ankaragücü maçının belli anları gibi, hadi diyelim geçiş kovaladın, bu pasları Berkan mi atacak yoksa Lucas mi ?
Bence akan oyunda, düzenli bir diziliste bunların bize gol atması olası değil biz de duran top olur, biri bir şey yapar bir sekilde gol buluruz açık vermedigimiz sürece

Bence akan oyunda, düzenli bir diziliste bunların bize gol atması olası değil biz de duran top olur, biri bir şey yapar bir sekilde gol buluruz açık vermedigimiz sürece
İç sahada gol yemedigimiz maç yok, bence her türlü yeriz de, fazlasını atacak gücümüz var

Geri
Üst Alt