⚽ SL 22/23 H:23 | Galatasaray 2-1 Trabzonspor | MS | 5 Şubat

Futbolumuzu 10 üzerinden değerlendirelim

• Kullanılan toplam oy
    125
6y515e9n.jpg

%96,42 bu şekilde çıkacağız.
oli cezalı mı

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hava şartları sıkıntılı, o yüzden oyuncu seçimlerinde rotasyona giderek, fizik gücü yüksek Berkan, Barış Alper, Dubois gibi adamları bu maçta kullanmak sanki daha faydalı olabilir. Tabi saha şartları iyi olursa buna gerek kalmayabilir ama şayet en kötü senaryoda bu tarz oyunculara yönelmek de yanlış olmaz.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hava şartları sıkıntılı, o yüzden oyuncu seçimlerinde rotasyona giderek, fizik gücü yüksek Berkan, Barış Alper, Dubois gibi adamları bu maçta kullanmak sanki daha faydalı olabilir. Tabi saha şartları iyi olursa buna gerek kalmayabilir ama şayet en kötü senaryoda bu tarz oyunculara yönelmek de yanlış olmaz.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Mantıklı gibi duruyor

Berkan iyi oynarsa sonuç alırız

Zemin ile ne sorun var havalar mi kötü Istanbulda?

1675512935314.png

Bruno peres haric full

Ugurcan
Larssen bartra hugo eren
Siopis
Djaniny abdulkadir Bakasetas Trezeguet
Maxi

Oynarlar

Boey bir ortaaa ve GALATASARAYLI FUTBOLCULARIN YOGUN BIR ITIRAZI VAR. Muslera kalesinden cikti itiraz ediyor ve sari kart Muslera ya.

Hakem durun dedi pozisyon inceleniyor. Galatasaray yedek kulübesi adeta çildiriyor.
B7366DE3-2CDE-46FD-AABF-3241B5DC5DD1.jpeg

Pozisyon incelendi ve Hakem aut karari Verdi.

C2BA0176-BD6F-40D1-A860-CB3DDD7A985B.jpeg

Bu arada Irfan Hoca da sari kart görüyor.

bu maça oliviera-torreria-midjso üçlüsüyle çıkardım ben olsam ortasaha da ezmek lazım

Yarın tribünde dev bir GALATASARAY düşmanlarını silkeceğiz pankartı asılmalı. Anladıkları dil bu medeniyet işlemiyor.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Ts kadrosu gayet iyi.

Bir haftadir hakem algısı yarattılar, bugün var hakemleri ofsayt olan pozisyon için bile orta hakemi monitöre davet etti örneğin. Skandal.

Hepsi istim üstünde.

Ligde sadece 2 penaltı golü olan takıma "haksız penaltılarla lider olan" suçlaması yapıldı.

Çok zor maç.

Umarım bir kaza olmaz.

Geri
Üst Alt