⚽ SL 22/23 H:23 | Galatasaray 2-1 Trabzonspor | MS | 5 Şubat

Futbolumuzu 10 üzerinden değerlendirelim

• Kullanılan toplam oy
    125
Sansa bak arkadas, hakem, TFF, Medya, FB yetmedi bir de firtina ile ugrasiyoruz. 52bin kisi olup sahayi dar edecegimiz macta muhtemelen 15bin kisi macta olup futbolcular bitse de gitsek modunda takilacak. O da mac oynanirsa. Ta 2011'e dönüp TT Arena'nin çati konusunu kim çözemediyse selamlarimi yolluyorum.

Zaten zor bir mac, rakip tehlikeli, beklenmedik bir erken gol yersek taraftar da yok maci döndürecek. Hersey kaybetmemiz icin musait, bakalim mucize olacak mi.

Bugün Trabzonspor'un yedek kulübesi fena olmayacak. Naci, Bardhi, Yusuf, Lahtimi ve Umut.

Sansa bak arkadas, hakem, TFF, Medya, FB yetmedi bir de firtina ile ugrasiyoruz. 52bin kisi olup sahayi dar edecegimiz macta muhtemelen 15bin kisi macta olup futbolcular bitse de gitsek modunda takilacak. O da mac oynanirsa. Ta 2011'e dönüp TT Arena'nin çati konusunu kim çözemediyse selamlarimi yolluyorum.

Zaten zor bir mac, rakip tehlikeli, beklenmedik bir erken gol yersek taraftar da yok maci döndürecek. Hersey kaybetmemiz icin musait, bakalim mucize olacak mi.
Icimizi kararttiniz edah bey

asılsız bir post sn edah.

soldaki biraz soğuk hava dedi sağdaki estafrullah diyor ne alakaysa

being haberde 2 eleman saha kenarında konuşuor herangi bi yağş yok şuan
istanbul'un cesitli ilcelerinden mobese kayitlarina baktim. suan icin kar tehlikesi görünmüyor stadyum civarinda. stadyum hava tahmin raporuna göre 21den sonra kar var. ilk yarida öne gecmek lazim.

Niye 15 bin kişi olsun yurtdışından şehir dışından gelenler var bu maç için kar yağacak diye gitmemezlik etmez kimse

Yokmu stadın önünden maç saatine kadar gerçekleşecek hava durumunu anlık olarak paylaşacak gsc neferi

Evet bugün dibini sıyıracağımız ekip Karadeniz bölgesinin nadide illerinden Trabzonspor.

Uğurcan
Larsen.. Bartha.. Hugo.. Eren
Siopis.. Gbamin
Ömür.. Baka.. Trezege
Maxi

Kerem in rakip sağ tarafı felç etmesi lazım

Geri
Üst Alt