⚽ SL 22/23 H:23 | Galatasaray 2-1 Trabzonspor | MS | 5 Şubat

Futbolumuzu 10 üzerinden değerlendirelim

• Kullanılan toplam oy
    125
Fener kaosa girmişken 3 puan alıp iyice depresyona sokmamız lazım. Olası puan kaybında, onların alacağı 3 puan artı hakem algısı pek iyi olmaz. O yüzden bu maç çok önemli. Ne olursa olsun, 3 puanı almamız lazım.

ciddi bi Galatasaray görürüz inşallah.dubois solbek,barıs sag kanat fena olmaz,ne yapalım,katlanırız barışa

Fenerbahce'nin bekledigimiz puan kaybi geldi. Yönetim, futbolcu ve taraftar. Rehavete kapilmadan bu macta gösterecegimiz performans yön verecek. Uzun yillardan beri Trabzonspor'a karsi kendi sahamizda üstünlük saglayamiyoruz.

@Umut Işık

yok mu lincoln-keweel-baros şekli yapacak topcularımız

Fenerbahce'nin bekledigimiz puan kaybi geldi. Yönetim, futbolcu ve taraftar. Rehavete kapilmadan bu macta gösterecegimiz performans yön verecek. Uzun yillardan beri Trabzonspor'a karsi kendi sahamizda üstünlük saglayamiyoruz.

@Umut Işık
Trabzonspor'un ben sene başından beri deplasman performanslarını hiç beğenmiyorum çok kırılganlar bizim geçen sene ki takıma benziyor iç sahada bir şekilde çok iyiler ama deplasman da çok kötüler orta sahaları geçen seneden baya kötü halde duruyor. Bizim için önemli olan zemin ne durumda olacak pazar günü kar yağışı bekleniyor yoğun bile olmasa önlemleri almak lazım sol bek Dubois oynarsa güzel bir maç çıkarırız.

Psv sol bek satiyor bizden en vitaminsiz oyuncuyu aliyor hemşeri kontenjanindan.
Joao pedro istiyoruz fener araya giriyor, 5 yilda 200 mac oynayam adam 15m ellerinde patliyor sakat ve biz icardiyi aliyoruz. Palabiyik bunlara denk geliyor.

3 ay sonra işimden dolayı ilk maçı kaciracaktim, fener-ads macindan sonra menejer ariyor benim ofiste olmam gerektigini(sadece gözlemci, 0 iş)ve 3kat maaş oldugunu sõylüyor. Papua Yeni Ginede adam agactan düsüyor bizim isimize yariyor. Herkes keyfine baksin bu maç bizim.

Trabzonspor'un ben sene başından beri deplasman performanslarını hiç beğenmiyorum çok kırılganlar bizim geçen sene ki takıma benziyor iç sahada bir şekilde çok iyiler ama deplasman da çok kötüler orta sahaları geçen seneden baya kötü halde duruyor. Bizim için önemli olan zemin ne durumda olacak pazar günü kar yağışı bekleniyor yoğun bile olmasa önlemleri almak lazım sol bek Dubois oynarsa güzel bir maç çıkarırız.
Zemin kötü olursa oliviera yerine net torreira berkan çıkılmalı uzun vuralacağı içinde kanatta barış.

Zemin kötü olursa oliviera yerine net torreira berkan çıkılmalı uzun vuralacağı içinde kanatta barış.
Zemini etkileyecek kadar kuvvetli kar yağışın olacağını sanmıyorum zeminde ısıtma sistemlerini de yenilemiştik geçen sene ki maçı da kar yağışı altında oynadık. Torreira-Berkan beraber de oynayabilir maç taktiği gereği de olsa hocaya güvenirim.

Bakasetas ve Trezeguet gibi önemli oyunculara sahipler, lakin genel olarak gördügüm Trabzonspor'un maclarin 2.yarisinda ciddi sekilde oyundan düstügü. Siopis-Abdülkadir-Bakasetas orta sahasiyla cikarsa üretebilir ama orta sahada kolay gecis imkani tanir. Kerem ve Emre Tasdemir soluyla cikarsak mahalle maci kivaminda gecebilir. Dengeli bir kadro cikarmak lazim.

Abdullah Avci'dan direncli bir orta saha tercihi bekliyorum. Stoperde Bartra yoksa Denswil tercih edilir. Ikinci yari Naci, Djaniny, Umut, Bardhi gibi isimleri sahaya sürecektir ama yedeklerle henüz oyun oturtamadi.

Ugurcan
Larsen Bartra Hugo Eren
Siopis Gbamin
Abdülkadir Bakasetas Trezeguet
Gomez​

Bakasetas ve Trezeguet gibi önemli oyunculara sahipler, lakin genel olarak gördügüm Trabzonspor'un maclarin 2.yarisinda ciddi sekilde oyundan düstügü. Siopis-Abdülkadir-Bakasetas orta sahasiyla cikarsa üretebilir ama orta sahada kolay gecis imkani tanir. Kerem ve Emre Tasdemir soluyla cikarsak mahalle maci kivaminda gecebilir. Dengeli bir kadro cikarmak lazim.

Abdullah Avci'dan direncli bir orta saha tercihi bekliyorum. Stoperde Bartra yoksa Denswil tercih edilir. Ikinci yari Naci, Djaniny, Umut, Bardhi gibi isimleri sahaya sürecektir ama yedeklerle henüz oyun oturtamadi.

Ugurcan
Larsen Bartra Hugo Eren
Siopis Gbamin
Abdülkadir Bakasetas Trezeguet
Gomez​
Deplasman da bir Anadolu takımından daha fazla zorlayamazlar. Çok fazla hata yapıyorlar ve Uğurcan bu sezon acayip formsuz üzerine geleni dahi içeri alıyor. Bu maç bizim takım sakin başladığı taktirde sorun yaşamayız.

Ne diyoruz son 7-8 mactir ozellikle (seri itibariyle), her mac final her mac ayni ve buyuk oneme sahip. Iceride "no tolerance" olmali. Olasi kaza deplasmanlarimiz belli. Iceride gelene gecene 2-1 olur 3-2 olur 4-0 olur, olur da olur hepsi sonucta = 3 puan.

Tek dikkat etmemiz gereken son oynadigimiz macta yaptigimiz tercih ve mental hatalar. Her mac final Aslanlar. Artik CL istiyorum ben yeniden, ara verdik bir sure. Ait oldugumuz organizasyon orasi, lig ise arac ve basari pekistirme yeri. CL varsa, oyuncu ikna etmekte kolaylasir, gelirin de artar, taninirliginda buyur ve oynama aliskinligin da gelistikce sonu finaller olur onemli Avrupa kupalarinda (CL/UEFA).

1-0 olsun bizim olsun

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Geri
Üst Alt