⚽ SL 22/23 H:23 | Galatasaray 2-1 Trabzonspor | MS | 5 Şubat

Futbolumuzu 10 üzerinden değerlendirelim

• Kullanılan toplam oy
    125
Yarınki okan hocanın kadrosu
Muslera
Boey nelson apo dubois
Torreia oliviera
Barış mertens kerem
Icardi

Benim kadrom ise oliviera yerine berkan

afadın attığı mesaja göre kar kış kıyamet olacakmış, hatta çatılara dikkat edin üstünüze uçabilir demişler.

1 saat sonra belediyenin attığı mesajda sel, yıldırım, hortum, kasırga, tsunami gibi olumsuz durumlara karşı dikkatli olalım sevgili hemşehrilerim yazıyor.

ama maç iptal olur mu? sami yen stadının ortasına deccal inmeden tr liginde bizim maçlar ertelenmez.

ne kar fırtınası yav sibirya mı burası abartmayalım

Kar mar yok dediler A Spor'da

Kar mar yok dediler A Spor'da

Ben de bakiyorum onceki gunden beri, birden cok hava tahmini sitesine, en fazlasi sulu kar gordum. Tabi Seyrantepe yuksekte ancak buna ragmne "yogun" bir yagis olacagini da dusunmuyorum bu bilgilerden sonra. Ote yandan, bunlar tamamen tahmin ustune yapiliyor hata payi olabiliyor :)

Anladığım kadarıyla Sol Bek yeniden Dubois, Sağ açık hem yabancı sınırı hem de saha şartları sebebiyle Barış Alper olacak. Açıkçası benim tercihlerim Kazımcan ve Rashica olurdu bu bölgelere. Rashica değerli çünkü ama yapacak birşey yok umarım kazanırız.

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hafta boyunca birileri bol bol algı yaptılar. Anlayabiliyorum Galatasarayımızın kadrosunun yarısı bile etmeyecek kadrolara ve oyuna sahipler. Icardileri Torreiraları Mertensleri Oliveiraları Musleraları Boeyleri Nelssonları Abdülkerimleri Keremleri Rashicaları yok. Onlar kıskanmaya biz kazanmaya devam. Başarılar Galatasarayım InCollage_20230205_000139067.jpg

Mükemmel bir form ve motivasyonun üstüne harika bir Ts maçı oynayacağız. Icardi ve Mertens İnter ve Napoli döneminden beri süren Derbi Winnerlıklarını sürdürecektir. Torreira ve Oliveira ikiliside bu maçların kitabını yazmış bir ikili. Rashica-Kerem kanatları yine fark yaratır. Sacha Boey yine rakibin sol kanadını felç eder. Nelsson ve Abdülkerim ise hem yerden hem havadan kesecekler. Nando zaten teminat. Saldır Galatasaray InCollage_20230204_235750223.jpg

Anladığım kadarıyla Sol Bek yeniden Dubois, Sağ açık hem yabancı sınırı hem de saha şartları sebebiyle Barış Alper olacak. Açıkçası benim tercihlerim Kazımcan ve Rashica olurdu bu bölgelere. Rashica değerli çünkü ama yapacak birşey yok umarım kazanırız.

Bir sonraki postunda "hocammm" diye devam edeceksin sanirim Yigit. Atarli bir giris yaptin once, sonra avatar degistirmissin, simdi de "yapacak birsey" demissin... Benimkisi de bir tahmin sadece. Ancak, Hagi basligina musallat olma bak fotolarla falan.

Afad fırtına
Rıza akpolat kar diyor
images

Anadolu takimlarina yaptigimiz gibi aşırı ofansif takılırsak trabzon elimize verir muhtemelen. Tek tesellim Tsnin bu sezon deplasmanda rezil durumda olması

Tahminim berabere bitecek. 2-2 gibi bir skor cıkabilir ortaya.

Maç ne olur bilmem de kazanırsak fener darmadağın olur.

Geri
Üst Alt