⚽ SL 22/23 H:23 | Galatasaray 2-1 Trabzonspor | MS | 5 Şubat

Futbolumuzu 10 üzerinden değerlendirelim

• Kullanılan toplam oy
    125
Muslera kapatırsa allah korusun sezonu, Okan 1. kalecimiz yapacak bir şey yok, bu saatten sonra kimse kalecisini vermez. En azından sağa yabancı koyabiliriz, n'apim olumlu tarafından bakmaya çalışıyorum.

1-0 yenik başladık ama doğru değişikliklerle aldık maçı. Çok daha farklı kazanmalıydık aslında. Uğurcan'a ve kalecinin üzerine vurulan şutlara dua etsinler

Allah'ın sen Muslera'ya büyük sakatlık verme. İnşallah en fazla 1-2 haftalık sakatlıktır.

Gercekten 5-0 bitmesi gerekirdi bu macin. Inanilmaz sanslilardi. Hakem de sonuca etki eden bir hata yapmasa da verdigi uzatmalar ve yine uzatmalardaki kararlariyla büyük serefsizlik yapti. 1 penaltimiz yendi yine. Ve olmayan faulden Muslera sakatlandi.

Haftayada aldikmi rekora ortak oluruz ondan sonraki haftada yenersek hem rekoru ele gecirmis hemde ligi buyuk oranda bitirmis oluruz

2009 dan beri buralardayım birkaç isim değişikliğine zorlandım ama olsun burayı çok seviyorum çok yazmadım hala sarı uyeyim ama inanın evde mümtaz reis gibiyim çocuklar ben maç izlerken video çekmeye başladı sanırım mümtaz reisten sonra benim videolar yayınlanacak olsun 45 senelik ömrümde her sıkıntıyı bıraktım hayatın anlamı GALATASARAY diyorum boşuna demiyoruz çocukluk aşkımsın ilk göz ağrımsın

Son beş maçtır Trabzon’u yenemiyorduk ilginç olacak şekilde nasıl Beşiktaş fenere karşı iyi oynuyorsa Trabzon da bize karşı çok iyi oynuyor her daim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bizim oyuncular niye adam gibi sut cekemiyor. Orda ne güzel gol atmak yerine, kaleciyi elinde mihlantis varmis gibi tam ortaya vurdu.

Kendilerini Hyuga falan mi saniyorlar? Sert vurursam top nereye giderse gitsin gol olur...

Bay döküldü, Yunus biraz daha kafasını kaldırıp çevre kontrolü yapsa gayet başarılı olur.

3-1 4-1 bitecek maç bireysel saçmalamalar yüzünden böyle bitti neyse ellerine sağlık

İnş musleraya birşey olmaz Allahım lütfen olmasın birşey.Yunus beni çok şaşırttı g.t etti beni helal cocuk.

Ulan 1 penaltı güme gitti. Çıkıp konuşmaları lazım. Yeter artık

Fark olacak maç 2-1 bitti

SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt