SL 22/23 H:23 | Sivasspor 1-0 Beşiktaş | MS | 4 Şubat

Lan nolmus bu kargalara hzhdjskskak. Sürekli adımız anılsın diye kırk takla atiyolardi dün.

Tinercilerin ikincilik ümitleri vardi, pazartesi sikeciler kazanirsa o da gitmis olacak. Böylece fb macinda bunlar maci fbye verirler

Bunlar kadar danışık dövüş yok
Bjknin zaten şamp ümidi kalmamış, bari rıza hocaları düşmesin diye verdiler maçı

Hoşuma giden bir sonuç olmadı. Sivas umutlandı, tinerciler de şikecilere maçı verir artık.
Ha bir de Borini güzellemesi yapanlar umarım Ahmetoviçi iyice izlemiştir. Borini denen adam da bunun laciverti çünkü.
fb bjk'yi hoplatırsa bir kez daha dalgamı geçerim tersi olursa iki katı dalgamı geçerim

Fener maçında bı halta yarasalar bari
Bunlardan medet ummaya gerek yok. Bitikler çünkü. Valencia oldukça Fener ayakta kalır. Beşiktaş maçında da puan bırakması zor. Çünkü gerçekten bitik bir Beşiktaş olacak karşılarında. Bizim yapacağımız gidip artık bu yıl Beşiktaş'ı Vodafone'da yenmek. Bu sene o sene. Fenerbahçe'de de Valencia hariç adam akıllı topçu yok. Nasıl önlem alamıyor takımlar şu adama anlam veremiyorum? Adam Avrupa'da da, Dünya Kupası'nda da, ligde de, kupada da durdurulamadı. Olayın saçmalığına bak. Kıçı kırık Valencia Fenerbahçe'yi yarışta tutan tek isim.

zevk aldım dün akşamki twitler olmasa bu kadar zevk almazdım

Hoşuma giden bir sonuç olmadı. Sivas umutlandı, tinerciler de şikecilere maçı verir artık.
Ha bir de Borini güzellemesi yapanlar umarım Ahmetoviçi iyice izlemiştir. Borini denen adam da bunun laciverti çünkü.
Bugünkü zemin çok belirleyici olmaz üstat oyuncular için. Mevcut Tjk kadrosunda Amir her türlü iş yapar.

Geri
Üst Alt